Undeva la aproximativ 115 km de București, se află o localitate cu un potențial turistic imens, având în vedere natura, peisajele cu care se mândrește și apropierea față de București, care este și cel mai aglomerat oraș din România. Nu știm dacă v-ați dat seama, însă este vorba de comuna Runcu din județul Dâmbovița, un loc pe care localnicii au reușit să-l pună pe harta turismului românesc prin dezvoltarea unor proiecte pline de farmec.

3 cazări speciale la munte, aflate la doar două ore de București

Potcoava Mountain Hideaway

Așa cum spun cei care au pus bazele întregului proiect, “Potcoava este o poveste de familie, despre dor de orizonturi larg deschise, iarbă verde, pădure frematandă, animale blânde, miros de fân abia cosit, de fructe pârguite”. Este o descriere în care se regăsește multă emoție și amintiri frumoase, dar care ilustrează perfect imaginea unui loc de poveste.

Potcoava Mountain Hideaway se încadrează cu succes în peisajul cazărilor inedite din România, oferind turiștilor pe lângă cazarea confortabilă, o adevărată experiență de vacanță prin conceptul și facilitățile premium pe care le pune la dispoziție.

CS
CS
CS

Unitatea de cazare dispune de 13 camere duble cu baie proprie, restaurant, bar, zonă de zi, sală de întâlniri și SPA, dimensionate potrivit capacității de cazare.  Din cele 13 camere, 8 sunt family rooms și au un pat matrimonial de 180 X 200 cm și un pat supraetajat potrivit pentru 2 copii. Pentru a crea o armonie perfectă între tradiție și cu modernism, în realizarea designului au fost folosite materiale naturale, des întâlnite în arhitectura montană tradițională a zonei: lemn, piatră și fier.

fb
CS
o
CS

Din simpatia pentru cai, la Potcoava există un centru de echitație și manej acoperit, perfect pentru amatorii de experiențe inedite atunci în merg în vacanțe.

Dacă vrei să petreci și tu o vacanță în acest loc frumos, poți afla mai multe detalii sau rezerva direct de la proprietar, AICI

o
o
o

La Cabana Bunoiu

După ce vei vedea câteva poze de la această cabană, vei spune un singur lucru: INEDIT! Asta au spus-o și cei care au călcat pragul cabanei și s-au bucurat de frumusețea și confortul ei. Unitatea de cazare se află în localitatea Brebu, județul Dâmbovița, într-un loc înconjurat de natură, astfel că toți cei care vor alege să-și petreacă vacanțele aici, vor avea parte din plin de îmbrățișarea tandră a naturii și de liniștea locului.

Pe lângă obiectivul de a aduce fericire în viața celor care o vizitează, Cabana Bunoiu își propune să ducă mai departe moștenirea locală și tradițiile din zonă, care încă se păstrează.

o e
o
o e

În exterior, cabana este placată cu piatră de pe malul râurilor din zonă, iar în interior s-a avut în vedere refolosirea unor materiale, cum ar fi lemnul vechi ce a fost “reînviat” și refolosit la paturi, mese sau noptiere. Fiecare colț al casei spune o poveste: lăzile de zestre mai vechi de 100 de ani, mașinile de cusut care au fost ale bunicilor sau dulapul sculptat manual cu atâta măiestrie. Toate aceste lucruri nu fac decât să dea impresia turiștilor că se află într-un loc special.

o e
o
WhatsApp Image  at

Cabana Bunoiu are o capacitate de 10 persoane și pune la dispoziție 5 camere duble, un living primitor, bucătărie complet utilată, zonă pentru foc de tabără, zonă barbeque dotată cu grătar, ceaun și proțap, o grădină cu terasă, lac de pescuit și parcare privată.

Știm că îți place și că o iei în considerare pentru viitoare destinație de vacanță, așa că poți afla mai multe detalii și rezerva, AICI.

WhatsApp Image  at
o
WhatsApp Image  at
n
WhatsApp Image  at
o
WhatsApp Image  at
o

Casa Leaota

Dacă locuiești în București sau împrejurimi, Casa Leota este locul perfect în care să mergi la final de săptămână, fie că o faci pentru câteva zile de relaxare sau alegi o scurtă plimbare în natură, în timp ce te bucuri de mâncărurile tradiționale preparate la restaurantul resortului. 

Casa Leaota este o locație nouă,  pusă de curând la dispoziția turiștilor și face parte din resortul Hanul Leaota, situat la poalele Munților Leaota, la o altitudine de aproximativ 850 metri.

Hanul Leaota Runcu scaled
o
o

Casa Leaota este așezată pe malul lacului situat pe proprietate și dispune de 4 camere duble (o cameră are două paturi etajate – ideale pentru copii + spațiu pentru activități recreative dotat cu o consolă Playstation). De altfel, căsuța este construită din lemn natural ce oferă căldură locului și prevede două terase și bucătărie proprie complet utilată.

o
n
casa leaota facilitati
o
Hanul Leaota Runcu Edit scaled
Hanul Leaota Runcu Edit scaled
o

În imediata apropiere se află și Hanul Leaota, care nu e doar un restaurant cu specific românesc, ci și un loc unde oamenii pot organiza evenimente importante din viața lor.

Așadar, dacă vrei să ajungi și tu în acest loc plin de energie pozitivă, poți afla mai multe detalii sau rezerva AICI.

o
o
o
o
o
o
n
n
o
Hanul Leaota Runcu scaled
definitivul galben removebg preview

Dacă ți-a plăcut articolul nostru și vrei să susții proiectul “Holiday with Views”, te rugăm să dai share cât mai multor prieteni sau măcar celor cu care ți-ai dori să ajungi în aceste locuri minunate.

Pe curând!