Una dintre cele mai iubite destinații de către turiști este zona Maramureșului, iar acest lucru se întâmplă pentru că oriunde te-ai duce, vei observa cu bucurie autenticitatea caselor, tradiții străvechi menținute în viață, priveliști spectaculoase și mulți oameni care povestesc frumos despre aceste meleaguri. Se zice că viața la sat o să fie mereu mai frumoasă, mai bogată și mai liniștitoare pentru oameni, așa că cei care nu sunt din Maramureș, vor alege să vină aici în primul rând pentru a trăi experiența traiului simplu, fără griji inutile și cu multe zâmbete pe față.

Așadar, dacă vrei să dai și tu o fugă până pe acest tărâm fermecat și să te bucuri de tot ce vezi și ce poate oferi, ți-am pregătit o listă cu 5 cazări faine situate în apropierea multor atracții turistice.

mocanita-maramures-holiday-with-views-ro

Vila Iulian

Chiar dacă este situată într-o zonă pitorească din localitatea Borșa, Maramureș, Vila Iulian se află în același timp foarte aproape de centrul orașului. Aici poți primi de la natură un pachet complet de relaxare, bazat pe liniște, intimitate, natură din belșug și o priveliște încântătoare.

Vila are o capacitate de 12 persoane, cu posibilitatea suplimentării până la 15 locuri și dispune de 6 dormitoare cu băi proprii, living, bucătărie complet utilată, zonă de grătar, parcare privată și o grădină foarte mare, plină de natură.

Pentru mai multe detalii, fotografii sau rezervări, te invităm pe pagina unității de pe site-ul nostru.

Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa
Vila Iulian Borsa

Casa Chira

Este o construcție țărănească din inima ospitalierului Maramureș, situată în localitatea Vișeul de Sus, pe malul râului Vaser și vă așteaptă cu porțile larg deschise să vă bucurați de traiul românului de altădată, caracterizat prin voie bună, tradiții și mâncăruri delicioase.

Văzând fiecare colțisor al proprietății, îți vei da seama că într-adevar micile detalii fac diferența. Curtea este plină de natură, frumos amenajată și prevazută cu facilitățile necesare unei relaxări totale. Când vei ajunge în spațiile interioare vei constata cu bucurie faptul că totul este pregătit și adaptat cu atenție pentru  noul tip de turist, turistul modern, care indifferent unde va călători va simți nevoia de confort, condiții bune de cazare și ospitalitate din partea gazdei.

Casa Chira are o capacitate totală de 12 persoane și dispune de o cameră tip suite, 2 camere duble superioare și 2 camere duble, living, zonă de dining, bucătărie complet utilată, zonă de grătar, zonă de relaxare prevazută cu ciubăr, terasă, gradină plină de natură și parcare privată. Unitatea se poate închiria integral sau pe camere.

Pentru mai multe detalii, fotografii sau rezervări, te invităm pe pagina unității de pe site-ul nostru.

casa-chira-holiday-with-views-2
casa-chira-holiday-with-views-3
casa-chira-holiday-with-views-4
casa-chira-holiday-with-views-1
casa-chira-holiday-with-views-5
casa-chira-holiday-with-views-6
casa-chira-holiday-with-views-7
casa-chira-holiday-with-views

Cabana Livada

Se spune că este poziționată în locul  în care natura te îmbrățișează, te “scutură” de griji, apoi te lasă să te bucuri în liniște de minunatele ei priveliști. Aproape de oraș, dar în același timp înconjurată de natură, Cabana Livada este construită din lemn rotund și are o capacitate maximă de 12 persoane și dispune de 5 camere duble, 4 băi, un living spațios prevăzut cu șemineu și o bucătărie complet utilată. 

În apropiere sunt câteva obiective turistice importante, precum Biserica de Lemn din Borșa de Jos, Lacul Iezer, Mocanița, Cascada Cailor sau Lacul Știol. Puțin mai departe de Borșa mai puteți vizita Biserica din Ieud, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Satului Maramureșan, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței sau Cimitirul Vesel de la Săpânța.

Pentru mai multe informații, fotografii sau rezervări, vă invităm pe pagina unității de pe site-ul nostru.

cabana-livada-holiday-with-views-1
cabana-livada-holiday-with-views-8
cabana-livada-holiday-with-views-3
cabana-livada-holiday-with-views
cabana-livada-holiday-with-views-2
cabana-livada-holiday-with-views-5
cabana-livada-holiday-with-views-6
cabana-livada-holiday-with-views-9

Pensiunea Agroturistică Borșa

Când spui Maramureș, cu siguranță printre primele gânduri este localitatea Borșa. Aici se află și Pensiunea Agroturistică Borșa. Aceasta este situată undeva în mijlocul naturii, fără vecini, cu o priveliște extraordinară, inconfundabilă și este perfectă pentru familii cu copii sau grupuri de tineri dornici să sărbătorească revederea. Un lucru cu care se mândresc cei de la Pensiunea Agroturistică Borșa este acela că oaspeții se pot bucura din toate colțurile proprietății, de minunatele priveliști pe care le ofera vârfurile montane Pietrosu Rodnei și Toroiaga.

Capacitatea locației este de 14 persoane, cu posibilitatea suplimentării și pune la dispoziția oaspeților 5 camere duble matrimoniale cu băi proprii și 1 apartament de lux cu baie proprie.

Pentru mai multe informații, fotografii sau rezervări, vă invităm pe pagina unității de pe site-ul nostru.

pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-2
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-4
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-5
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-10
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-11
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-14
pensiunea-agroturistica-borsa-holiday-with-views-16

Pensiunea Glodeanca

Este locul ideal unde vă puteți relaxa și destinde, într-un peisaj de poveste în timp ce descoperiți bogățiile Maramureșului. Cei care aleg să-și petreacă vacanțele la Pensiunea Glodeanca se pot bucura de frumusețea meleagurilor maramureșene, dar și de obiective turistice importante precum Mănăstirea Bârsana, Muzeul Țărăncii Dragomirești, Mocănița din Vișeul de Sus, Mănăstirea Stâmtura, Mănăstirea Săpânța Peri, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Memorialul Victimelor de la Sighetul Marmației sau Muzeul Maramureșean din Sighetul Marmației.

De asemenea, există și circuitul bisericilor monument UNESCO – zona Maramureșului istoric – Poienile Izei, Ieud, Bârsana, Budești și Deșești sau circuitul agroturistic Glod, unde puteți efectua plimbări cu la pas sau cu bicicleta.

Unitatea are o capacitate de 16 persoane în 8 camere duble matrimoniale, cu băi proprii.

Pentru mai multe informații, fotografii sau rezervări, vă invităm pe pagina unității de pe site-ul nostru.

Pensiunea Glodeanca
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-0
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-2
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-3
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-7
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-8
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-6
pensiunea-glodeanca-holiday-with-views-9

Dacă ți-a plăcut articolul nostru și vrei să susții proiectul “Holiday with Views”, te rugăm să dai share cât mai multor prieteni sau măcar celor cu care ți-ai dori să ajungi în aceste locuri minunate.

Pe curând!

Foto coperta: stiridecluj.ro (Mocănița)