plaiu foii
Vouă ce vă place cel mai mult la o unitate de cazare atunci când mergeți în vacanță? Noi mereu suntem în cautare de locații ce oferă un view frumos, pe care să le putem admira pe perioada întregului nostru sejur, așa că astăzi, gândul nostru a plecat în vizită câteva pensiuni și cabane pe care abia așteptăm să le vizităm cu prima ocazie când se va putea. Până atunci, ne face mare plăcere să le împărtășim cu voi și eventual să le puneți și voi pe listă.

Cabana Andolia

Pe lângă faptul că abia așteptăm să vizităm acest loc superb din Moeciu de Sus, de unde te poți bucura de un view încântător, vrem să vă spunem că Andolia nu este doar un loc unde să te cazezi într-o vacanță la munte, ci un parc de distracții autentic românesc. În acest “colțișor de munte”, așa cum le place gazdelor să-l numească, poți avea parte de o aventură autentic românească, experimentând din plin tainele olăritului, sculptatului, picturii, echitației sau pur și simplu să o iei la pas prin natura sălbatică din apropiere.
Dacă vreți și voi să vă bucurați de acest view și de tot ce poate oferi această locație, puteți afla mai multe detalii sau rezerva, AICI
andolia  e
andolia
andolia
andolia

Heaven’s Nest

Indiferent de anotimpul în care îi treci pragul, la Heaven’s Nest te vei bucura mereu de frumoasa imagine a crestelor Munților Bucegi și Piatra Craiului. Curioși unde găsiți această minunăție de cabană? Ei bine, Heaven’s Nest este o cabana intimă de 4 persoane situată în Rășnov, la doi pași de toate obiectivele turistice și restaurantele din zonă.
Credem că și acesta este un loc musai de trecut pe wishlist-ul de vacanță, așa că poți cere mai multe detalii sau rezerva, AICI.
heavens nest
heavens nest
heavens nest
heavens nest
heavens nest
heavens nest

La Cabană

SINGUR PE MUNTE!!! Probabil că acestea ar fi primele cuvinte ale unui oaspete proaspăt întors dintr-o vacanță petrecută la una dintre cele 3 cabane ale mini-resortulului “La Cabană” din localitatea Corbeni, județul ArgeșMini-resortul este situat la 1100 metri altitudine, unde te poți bucura din abundență de liniște, natură și o priveliște încântătoare oferită de crestele mândre ale Munților Făgăraș.
Pe lângă toate acestea, locația este perfectă pentru cei cu spirit de aventură, întrucât au posibilitatea să facă drumeții cu UTV-urile puse la dispoziție de gazdă sau să ia la pas fiecare metru de natură sălbatică.
la cabana
5 pensiuni cu un view de poveste indiferent de anotimp
la cabana
5 pensiuni cu un view de poveste indiferent de anotimp
Foarte important de știut este că accesul către unitate se face pe un drum forestier, motiv pentru care gazda unității oferă transportul la și de la locație (check-in și check-out) cu mașini de teren. Mașinile personale vor fi lasate într-o parcare supravegheată permanent.
Detalii despre rezervări sau alte informații, puteți vedea AICI.
5 pensiuni cu un view de poveste indiferent de anotimp
5 pensiuni cu un view de poveste indiferent de anotimp
la cabana

Holiday Belview 

Chiar dacă nu se află în mijlocul naturii, înconjurată numai de natură, vila Holiday Belview se mândrește cu o priveliște de milioane asupra orașului Brașov, în care casele săsești se întind răsfirate de-a lungul întregului oraș. Cu toate că se află aproape de centru, undeva pe drumul spre Poiana Brașov, cei cazați aici se vor bucura de liniște și intimitate din belșug.
Unitatea are o capacitate de 16 locuri de cazare și este prevăzută cu 5 dormitoare, 5 băi din care 1 cu jacuzzi și saună, 2 livinguri, o bucătărie complet utilată, toate decorate și mobilate într-un stil modern și primitor.
Detalii despre rezervări sau alte informații, puteți vedea AICI.
holiday belview bv
holiday belview bv
holiday belview bv
holiday belview
5 pensiuni cu un view de poveste indiferent de anotimp

Cabana Plaiul Foii

Iată că am ajuns și la ultima unitate de cazare pe care o prezentăm în acest articol, Cabana Plaiul Foii. Să nu credeți că am lasat-o la final doar pentru că ne place mai puțin, ci pentru a vă spune foarte pe scurt că am ajuns și noi aici și am avut o experiență de vis. Cabana se află la capătul drumului asfaltat și începutul rezervației naturale, undeva la marginea pădurii având în fața sa una dintre cele mai frumoase și mai liniștitoare priveliști văzute de noi, cea a Masivului Piatra Craiului.
plaiu foii
plaiu foii
Aici orice ai face vei avea parte de acel view spectaculos, mic dejun cu view, cafea cu view, plimbare cu view, terasă cu view, parcare cu view….absolut orice cu view……și să nu uităm susurul pârâului care desparte parcarea de cabana.
Pentru cei care își doresc să meargă într-un loc frumos, în care relaxarea este scopul principal, trebuie să spunem că acesta este locul perfect.
Trece acest loc pe lista de dorințe și planifică-ți vacanța AICI.
plaiu foii
plaiu foii
plaiu foii
plaiu foii  e
plaiu foii
IMG
Articolul reprezintă un punct de vedere subiectiv al echipei Holiday with Views și sperăm să inspirăm cât mai mulți pasionați de călătorii să-și planifice vacanțele în aceste locuri.

Sursa foto: paginile de Facebook Andolia, Heaven’s Nest, La Cabană, Holiday Belview Brașov, Cabana Plaiul Foii și danmazilu.com.