Cu siguranță ai observat că vremea e tot mai caldă pe zi ce trece, primăvara e tot mai aproape, iar tu te gândești la planificarea unei vacanțe. Asta nu poate decât să ne bucure pentru că ne oferă prilejul de a te sprijini în procesul tău de căutare a unei cazări potrivite pentru tine și grupul tău de prieteni.

Îți plac locurile confortabile, liniștite și cât mai apropiate de natură? Atunci hai să îți arătăm lista pe care am realizat-o și care sperăm să-ți fie de ajutor cât mai curând.

Untitled Design1

River Residence Chalet

Undeva într-un loc plin de natură din Țara Făgărașului, pe malul pârâului Vistișoara, te poți caza la River Residence Chalet, o casă de vacanță cu farmec. Cadrul natural de munte, cu note autentice și peisaje superbe, sunt elementele cheie ale acestei locații, perfecte pentru a vă “încărca bateriile”. Experimentează un sejur aici, un loc potrivit pentru familii cu copii de toate vârstele, care se pot bucura de plimbări și multă aventură.

Proprietatea poate găzdui un număr de 12 persoane în 5 camere.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 4
2 4
3 3
4 2
6 2

Casa Phoenix

Dacă vrei să explorezi Munții Apuseni, cu siguranță va trebui să îți aloci câteva zile bune și asta pentru că zona este plină de locuri superbe. Ar putea fi o super idee să iei inițiativa de a organiza un teambuilding, ori, de ce nu, să le propui colegilor să vă schimbați biroul pentru câteva zile din zona urbană a “betoanelor”, undeva chiar în mijlocul naturii.

Indiferent ce variantă ți-ar surâde, noi vrem să îți recomandăm o casă de vacanță cu o poveste aparte, cu un design superb și extrem de confortabilă. Pe numele ei Casa Phoenix, ea se află în localitatea Băișoara, la doar 45 km de forfota orașului Cluj-Napoca și poate găzdui un număr de 18 persoane în 8 dormitoare.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 6
3 5
6 4
5 4
2 6

Roua Land

Este fosta casă a bunicii, reabilitată și amenajată în stil rustic-tradițional, care te întâmpină ori de câte ori i-ai trece pragul, cu o atmosferă plină de blândețe. Casa de vacanță se află în localitatea Dealu-Babii, județul Hunedoara, nu foarte departe de Țara Hațegului și are o priveliște încântătoare, pe care tu și prietenii tăi o puteți admira în timp ce vă bucurați de o baie relaxantă în celebrul și mult râvnitul ciubăr.

Proprietatea are o capacitate de 7 persoane, așadar te sfătuim să-ți iei cei mai buni șase prieteni și să vii aici pentru o relaxare garantată.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 3
2 3
4 1
3 2
6 1

Cabana Valea Floreiului

Departe de ochii lumii, pe un deal înalt înconjurat de natură, poți găsi o casă de vacanță unde poți petrece un sejur pe cinste împreună cu gașca ta. Proprietatea se află în Teșila, Prahova, are o capacitate de 10 persoane și te așteaptă să profiți de aerul curat, de râul Doftana aflat în apropiere și de confort, punând la dispoziție 5 camere duble, living cu șemineu și o zonă de grătar cu foișor acoperit.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 5
2 5
3 4
4 3
5 3

Vila Chic M

Dacă nu ți-ai petrecut vreo vacanță în Moeciu de Jos, nu-ți face griji, acum ai posibilitatea să o faci. Zona este superbă, iar asta pentru că poți să îmbini aventura pe cărările de munte, cu vizitarea numeroaselor obiective turistice, dar și cu o plimbare prin șarmantul oraș Bran.

Dacă începi să te gândești că ar fi putea fi destinația următoarei tale vacanțe, ți-am găsit noi și o cazare mai mult decât potrivită. Se numește Vila Chic M și îți spunem că designul primitor te va face să te simți ca acasă…..așa că poate fi casa ta departe de casă pentru câteva zile, însă cu un vibe montan care o să-ți încarce bateriile la refuz.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

Z2
Z5
Z3
Z11
Z15

Casa Elia

Am putea spune că aici nu plătești pentru cazare, ci pentru o adevărată porție de sănătate. De ce spunem asta? În primul rând pentru că la această casă de vacanță ai posibilitatea să mănânci bio, toate produsele provenind din gospodăria proprie. Apoi, faptul că te afli în mijlocul naturii, înconjurat de o liniște sublimă și priveliști spectaculoase, îți dau șansa de contemplare.

Așadar, dacă te gândești să pui la cale o revedere cu prietenii dragi, te așteptăm la Casa Elia, o proprietate confortabilă din Sohodol, Brașov, cu o capacitate de 16 persoane. Nu uita că pentru un plus de relaxare, gazdele pun la dispoziție ciubărul din grădină…..cu ale lui ape fierbinți.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 7
6 5
2 7
4 5
8 2

Ohana

Activități diverse, jacuzzi cu hidromasaj, peisajul crestelor montane și intimitate….toate acestea le puteți găsi la casa de vacanță Ohana, ce se situează într-un micuț sat de la poalele Munților Făgăraș. 
Ai posibilitatea să explorezi împrejurimile, trasee montane, să vizitezi păstrăvăriile din zonă, Aventura Parc Drăguș, Herghelia de la Sâmbăta de Jos sau multe alte atracții.

Proprietatea are o capacitate de 12 persoane în 5 camere.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

3 7
1 8
5 5
7 2
6 6

Foto: Dumitru Raul (coperta) / Adina Costea (Forest Walk)