Să te bucuri de iarnă, de un sejur cu peisaje pline de zăpadă, înseamnă un vis pentru împătimiții sporturilor de iarnă sau pentru cei mici, care ar sta întreaga zi la săniuș.

România găzduiește numeroase locuri de vis, diverse destinații superbe de iarnă, unde pârtiile sunt fantastice pentru schi, snowboard, sanie și alte sporturi de zăpadă. Vremea se anunță numai bună de mers la munte, așa că nu mai stați pe gânduri, împachetați mănuși, fulare, costume de schi si…Pârtieeeeee 🤩

272510141 5390730287605001 8882730683606302651 N

Ne gândim că după așa distracție e musai să ai aproape un loc numai bun de odihnă, în care să te relaxezi, să te încălzești la căldura șemineului sau să savurezi un vin fiert cu cei dragi. Îți arătăm unde să te cazezi, aproape de pârtie și mai mult de atât, ne referim la două dintre cele mai frumoase pârtii din România: Pârtia Olimpică din Borșa și Pârtia Toplița.

Cea din Borșa, este prima pârtie olimpică din România și a fost inaugurata în acest sezon. Are în dotare instalaţie de zăpadă artificială, iluminare cu nocturnă şi o instalaţie nouă de telegondolă.Telegondola va deservi două noi pârtii de dificultăți diferite, una roșie, de 3 kilometri lungime, și una albastră, de 4 kilometri.

Iubitorii de zăpadă sunt așteptați și se pot caza în următoarele cazări:

6 4
5 4
7 2
8 2

Pensiunea Agroturistică Borșa

La Pensiunea Agroturistică Borșa, zilele de vacanță vor fi mai mult decât reușite. Este situată în Borșa, Maramureș, undeva în mijlocul naturii, fără vecini, cu o priveliște extraordinară și este perfectă pentru familii cu copii sau grupuri de tineri dornici să sărbătorească revederea.Unitatea are o capacitate de 12 persoane și dispune de 6 camere duble matrimoniale, un apartamnet de lux, un living foarte generos, bucătărie complet utilată, zonă de dining, saună, terasă, foișor, zonă de grătar, o grădină impresionantă, lac propriu de pescuit, o microfermă și parcare privată.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 7
2 8

Cabanele Livada

Cabanele Livada te așteaptă în orice anotimp, dar acum, în prag de iarnă, te primesc într-un cadru mirific, cu bucate și băuturi alese pentru tine, cu tradiție, cu peisaje spectaculoase. Dacă ai în plan o vacanță, nu mai amâna și încearcă o experiență nouă. Te poți caza în cele 2 căsuțe A-frame cu capacitate de 4 persoane fiecare sau în cabana mare, ce poate găzdui 12 turiști.  

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe paginile din site – Cabana LivadaLivada 45Livada A-Frame.

1 6
2 7

Vila Iulian

Vila Iulian este situată la 13 km de Pârtia Olimpică din Borșa și te așteaptă cu cei dragi, pentru clipe de relaxare dar și pentru a te bucura de zăpadă. Așezată la poalele munților Pietrosu Rodnei, unitatea oferă o priveliște încântătoare și poate oferi cazare pentru 12 persoane în 6 camere.  

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 8
2 9

Domeniul schiabil Toplița, situat la poalele Munților Gurghiu, include trei pârtii de schi, 2 instalații de teleschi, o bandă rulantă și o pârtie de sanie și dezvăluie un view de poveste spre munții Călimani.

Poți alege să mergi în vacanță aici:

3 5
2 6
4 4
1 5

Cabana Dor de Munte

Dacă sunteți un fan al locurilor speciale, în care poți găsi aer curat de munte, iarnă autentică, povești cu persone dragi, relaxare în ciubăr și saună, natură unde îți arunci privirea, alege vacanța la Dor de Munte din Sărmaș, Harghita. Cabana poate găzdui 12 persoane în 6camere și pune la dispoziție bucătărie complet echipată, living spațios, curte generoasă.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 9
2 10

Cabana Keops

Cabana Keops este situată în Sărmaș, județui Harghita, la doar 15 minute de pârtia de schi.  Unitatea este recent introduă în circuitul turistic, oferă priveliști acoperite cu mult alb, confort și o atmosferă plină de relaxare. Cabana dispune de 4 dormitoare duble matrimoniale, un living prietenos, 2 băi, bucătarie open space utilată, zonă de grătar și terasă exterioară.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 10
2 11

Casa Cifu

Casa Cifu este localizată la doar 300 m de pârtie și este ca un colț de rai, o oază de liniște înconjurată de pădure, unde găsești confort, jacuzzi exterior, aer curat și o priveliște încântătoare. Unitatea se închiriază pentru un sejur de minim două nopți și primește 8 turiști.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 11
2 12

Cabana Viila Munte Călimani

Este unul din cele mai primitoare locuri de cazare din Harghita. Viila munte Călimani este situată în mijlocul pădurii de brazi înalți din zona Toplița, unde vacanța este un adevărat prilej de relaxare și bună dispoziție. Cabana dispune de facilități SPA și găzduiește 20 de personae în 8 dormitoare.

Pentru rezervări și informații suplimentare, te invităm pe pagina din site.

1 12
2 13

Foto: muntiiromaniei.ro/ (peisaje), Visit Toplita (partie Toplita), Telegondola si Partia Olimpica Borsa (partia Borșa)