de la 300 RON/noapte
Rezervă acum

Descriere

Pensiunea Agroturistica Borsa are o capacitate de 12 persoane, cu posibilitatea suplimentarii locurilor de cazare si pune la dispozitia oaspetilor 6 camere duble matrimoniale cu bai proprii, in care veti regasi confortul si bunul gust al unui chalet, un living foarte generos, in care va puteti strange seara de seara alaturi de cei dragi, o bucatarie complet utilata, zona de dining, sauna, trei terase mari, doua foisoare, zona de gratar, o gradina impresionanta plina de vegetatie in care exista un lac de pescuit, o microferma și parcare privata.
Un alt lucru cu care se mandresc cei de la Pensiunea Agroturistica Borsa este acela ca oaspetii se pot bucura din toate colturile proprietatii, de minunatele privelisti pe care le ofera varfurile montane Pietrosu Rodnei și Toroiaga.
Nu exista alte proprietati in vecinatate, ceea ce inseamna ca oricine va fi cazat in cadrul unitatii, va avea parte de intimitate la cote maxime. Având in vedere acest aspect, gazda nu a vrut sa se opreasca aici si permite organizarea de petreceri, punand la dispozitie un laptop si un sistem audio.

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Camere spatioase
de la 300 RON/noapte

Partener