de la 1.300 RON/noapte
Rezervă acum

Boarder’s Cottage

Unități de cazare: Boarder’s Cottage

Descriere

10% Discount pentru rezervări de 6 nopți.

Boarder’s Cottage este o cabană proaspăt renovată și amenajată în stil rustic modern, cu materiale – lemn și piatră – exclusiv din zonă.
Suntem amplasați într-o zonă foarte liniștită, la 950 m altitudine, foarte aproape de pădure, de poteci și de pârtii, cu o priveliște spectaculoasă asupra Munților Baiului, cu aer curat și peisaj superb.
Casa poate găzdui grupuri de până la zece oaspeți și este perfectă pentru persoane active atrase de activități montane, dar și dornice doar de relaxare.
Cabana deține un living room generos, cu canapea extensibilă, șemineu și masă mare de lemn, o bucătărie complet utilată, un colț de lectură cu mini bibliotecă și board games, o terasă mare în aer liber, zonă de barbeque, grădină mică și cameră de depozitare pentru echipamentul de snowboard și ski, dotată cu uscător de bocanci.  Parcare sigură și gratuită în fața casei.
În 15 minute se poate ajunge pe jos în centrul orașului, unde se află toate supermarket-urile și mall-ul cu cinematograf, tot în aproximativ 10-15 minute se ajunge pe jos la gondolă sau la castelul Peleș.
De asemenea, oferim lecții și excursii organizate de snowboard și mountain bike în munții Bucegi și Baiului din vecinătate, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Toți ghizii și instructorii noștri sunt acreditați.

Spațiul

Casa are încălzire centrală pe gaz și deține un living room, o bucătărie, patru dormitoare confortabile și intime, unul dintre ele având baie proprie, iar celelalte trei împărțind două băi comune. De asemenea, există și un colț de lectură liniștit și cald.
Canapea extensibilă în living room și într-unul dintre dormitoare
Casa este dotată cu: aragaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, espressor, filtru de cafea, storcător de citrice, blender, fierbător electric, prăjitor de pâine, două frigidere, uscător de păr în fiecare baie, smart TV, cablu, WI-FI gratuit.
De asemena, casa are două terase în aer liber.

Dormitoarele:

  • Dormitorul 1: două paturi single supraetajate, balcon cu vedere spre munte 
  • Dormitorul 2: un pat dublu supraetajat și o canapea dublă extensibilă, balcon cu vedere spre munte 
  • Dormitorul 3: pat queen size, vedere spre munte 
  • Dormitorul 4: pat queen size, baie proprie, vedere spre curte 

 Tarife 

Boarder’s Cottage se închiriază integral, pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de:
– 1300 lei/noapte – în cursul săptămânii
– 1500 lei/noapte – în weekend

Este posibilă și o închiriere parțială: două dormitoare cu baie proprie și toate spațiile comune, de marți până joi (max. 4 pers). Sunați pentru ofertă.

*La check in vom percepe un depozit de curățenie de 200 RON care va fi returnat la plecare dacă gunoiul reciclabil (plastic, metal, sticlă și cartoane) va fi depozitat separat de gunoiul menajer, în containerele desemnate și dacă electrocasnicele din bucătărie sunt lăsate curate.

Date contact 

Email: ioana@surmont.ro

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Bibliotecă
Board Games
Bucătărie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Espressor
Frigider
Grădină
Internet Wifi
Leagăn de interior
Parcare proprie
Plită de gătit
Priveliște
Șemineu
Sistem de încălzire
Terasă
TV
Zonă de grătar
Vezi toate
de la 1.300 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener