de la 2.000 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Bucin-Cabana Mare

Unități de cazare: Cabana Bucin

Descriere

Cabana Bucin este situată într-o zonă pitorească în Munții Gurghiu, la 1276 metri, punctul de maximă altitudine al traseului Gheorghieni – Praid, zona turistică Pasul Bucin, județul Harghita. 
Veche de peste 100 de ani, cabana din Bucin a fost renovată și modernizată complet în anul 2016, iar în 2020 se continuă modernizarea și extinderea acesteia. 

Dacă îți dorești un weekend cu prietenii poți alege: 
CABANA MARE, ea având 7 camere, dintre care 6 dormitoare de 4 persoane și 1 dormitor de 2 persoane. Cabana dispune de un living la etaj, living la parter, cu șemineu, bucătărie utilată , terasă mare. 

Dacă ești un grup mai mic sau dorești un weekend romantic, poți alege una dintre cele 4 CĂSUȚE, ele având un dormitor, un living cu pat extensibil, șemineu, bucătătie utilată, baie, terasă proprie cu masă, scaune și hamac. 

Pe lângă toate acestea oaspeții pot avea acces la o grădină imensă, foișor, loc pentru grătar, ceaun, loc de joacă și parcare privată. 
Terasele au o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar și un ciubăr care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei. 

Cabana Bucin vă așteaptă cu drag! 


Ce poți face în zonă? 

În zona nu veți avea ocazia să vă plictisiți pentru că există numeroase atracții turistice de vizitat sau activități care să vă aducă relaxarea. 

Obiective turistice: Salina Praid (23 km), Casa Fluturilor Praid (23 km), Apele Minerale de la Arcso (30,7 km), Mocănița Sovata (32 km), Lacul Ursu (33 km), Izvorul Mureșului (48,2 km), Muzeul pălăriilor din Crișeni (50,7 km), Lacul Roșu (54 km) sau Cheile Bicazului (57 km). 

Activități: Pârtia Havas Bucin (3,1 km), Pârtiile de schi Bogdan (7,2 km), Hanul Basa (11,6 km), Băile sărate Praid (22,8 km), Centru Welness Praid (24 km), Snowpark Ciumani (35 km) sau Hanul Pescăresc Câmpu Cetății (48,5 km). 


Tarife 

– Cabana Mare are o capacitate maximă de 27 persoane și se închiriază la tariful de 2000 lei/noapte.

– Cele 4 căsuțe au fiecare capacitatea de 4 adulți + 2 copii și se închiriază la tariful de 450 lei/noapte.

– Ciubărul are o capacitate de 8 persoane și este pus la dispoziția turiștilor la tariful de 700 lei/48 ore. Pentru fiecare zi suplimentară se achită 100 lei. 


Date contact

Telefon: 0771 241 638 

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balansoar
Bucătărie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Ciubăr
Foișor
Frigider
Grădină
Internet Wifi
Leagăn de interior
Parcare proprie
Plită de gătit
Posibilitate de pat suplimentar
Priveliște
Șemineu
Sistem de încălzire
Terasă
TV
Uscator de par
Zonă de grătar
Vezi toate
de la 2.000 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Cabana Bucin

    Partener din 2020