de la 1.750 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Livada – Camere

Descriere

Se spune că există un loc în Maramureș, în care natura te îmbrățișează, te “scutură” de griji, apoi te lasă să te bucuri în liniște de minunatele ei priveliști. 

Nu știu unde vă imaginați că ar fi acest loc, însă noi l-am creat undeva în mijlocul naturii, dar cu toate acestea la doar 2,5 km față de centrul orașului Borșa și l-am denumit Cabana LivadaAșa că de oriunde ai veni la noi, te vom primi mereu cu brațele deschise și vom face tot posibilul ca tu și apropiații tăi, să aveți parte de o vacanță exact așa cum v-ați imaginat-o. 

Cabana noastră este construită din lemn rotund, are o capacitate maximă de 12 persoane și dispune de 5 camere duble, 4 băi, un living spațios prevăzut cu șemineu și o bucătărie complet utilată.  

În exterior, vă puteți bucura de o grădină de aproximativ 10.000 mp cu livadă, un foișor panoramic ce poate fi folosit pe toată perioadă anului, zonă de grătar prevăzută cu ceaun și grătar din cărămidă, loc pentru foc de tabără, balansoar, parcare privată și nu în ultimul rând de o priveliște minunată. 

Te așteptăm să ne fii oaspete, să te bucurăm, iar la plecare să ai un singur gând: revenirea! 


Ce poți face în zonă?

În zona noastră sunt câteva obiective turistice importante precum Biserica de Lemn din Borșa de Jos, Lacul Iezer, Mocanița, Cascada Cailor sau Lacul Știol. Puțin mai departe de Borșa mai puteți vizita Biserica din Ieud, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Satului Maramureșan, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței sau Cimitirul Vesel de la Săpânța. 

Dacă sunteți iubitori de natură, aveți ocazia să vă aventurați pe numeroase trasee montane marcate. 


Tarife

  • 1750 lei/noapte

* Unitatea se închiriază integral pentru sejururi de minim 2 nopți

**Accesul la ciubăr se oferă la cerere, contracost.


Date contact

Telefon: 0770 828 183 

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Camere spatioase
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Vezi toate
de la 1.750 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener