de la 1.900 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Pro Silva House – Interior

Descriere

Prosilva House, amplasată în localitatea Toplița, în stațiunea Banffy vă invită într-o locație unica pentru a vă petrece timpul liber. Aici vă puteți bucura de liniște și confort, într-un ambient de vis, special conceput pentru a crea un refugiu pe placul oricui s-a săturat de agitația urbană.

Ce vei găsi dacă vei hotarî să ne vizitezi?

O cabană din lemn rotund gros, atent construită și amenajată pentru a ne asigura că vei avea parte de o experiență de vis. Lasă-te surprins de cadrul natural în care este amplasată și de detaliile tehnice executate.

Prosilva House este locul perfect pentru petreceri. Pe lângă priveliștea deosebită, cabana noastră generează adevărate experiențe despre care toți prietenii tăi vor povesti.

Câteva zile de relaxare sau de distracție nu sunt de refuzat, indiferent de perioada din an în care apare oportunitatea acestora. Așa că nu te gândi prea mult când gașca ta de prieteni te invită într-o vacanță la noi. Fă-ți bagajul și haide să ne cunoaștem.

Descoperă Toplița, orașul de la poalele Călimanilor, o zonă cu adevărat binecuvântată de natură. Local, vei găsi numeroase atracții turistice, despre care nu ai fi crezut că există la noi în țară. Este un loc unde trebuie să ajungi măcar o dată în viață


Ce poți face în zonă?

În nordul țării, la aproape 20 de kilometri de municipiul Toplița, este Parcul Național Călimani, unic în lume datorită reliefului, florei, faunei și climei sale.

Iată principalele atracții turistice pe care poți să le vizitezi: Lacul Iezer, Cascada Lomasita, Rezervația 12 Apostoli sau Cariera de Sulf.

Pe lângă acestea puteți face drumeții în natură pe cont propriu sau organizate de cabană cu mașini de teren.


Tarife

– 2000 RON/noapte, cu ciubăr inclus – în weekend
– 1900 RON/noapte, cu  ciubăr inclus – în cursul săptămânii

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie cu cabină de duș
Baie proprie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Vezi toate
de la 1.900 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Vlad B.

    Partener din 2021