de la 900 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Pura Vida – Cabana Mare

Descriere

Odată ajunși la poalele Bucegilor, puteți observa cum Cabana Pura Vida este situată între munte și oraș. Priveliștea este una panoramică în care se vad munții Bucegi, Piatra Craiului și Măgura Codlei, mai ales în zilele însorite. Natura vie din jurul cabanei oferă un loc de recreere totală,  liniște și bună dispoziție.

Cabana mare și cele două căsuțe se află în interiorul unei curți de 1600 mp, la fel și cele două foișoare, două grătare, spațiu de joacă pentru copii ș o mică terasă în aer liber.

La parterul cabanei mari se află un living foarte spațios cu bar, o bucătărie și o toaletă, iar la etaj sunt două camere triple (una având baie proprie) și o cameră dublă (cu baie proprie), apa caldă vine instant de la centrala termică pe gaz.

Camerele au paturi cu saltele cu spumă și o suprafață între 25-30 mp. Pe vreme rece încălzirea la cabană este pe gaz și șemineu cu lemne. Lemnele pentru încălzirea în încăperi sunt la îndemană.

Toate camerele au televizoare și WI-FI.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice: Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Dino Parc, Cheile Râșnoavei, Peștera Valea Cetății

Activități ce pot fi desfășurate la unitatea de cazare sau în zonă: drumeții pe traseele turistice montane către Cabana Mălăiești sau Cabana Diham, închirierea ATV-urilor


Tarife

Cabana Mare – 900 lei/noapte

*Sejurul minim este de 2 nopți


Date contact proprietar

Telefon: 0726 141 862

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie proprie
Camere spatioase
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Uscator de par
Vezi toate
de la 900 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener