de la 1.500 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana The Lodge Moeciu – Camere

Unități de cazare: Cabana The Lodge Moeciu

Descriere

The Lodge este una dintre cele mai bune opțiuni de cazare din Cheia, Bran, Moieciu, unde vă puteți relaxa cu familia sau prietenii dragi. Atmosfera acestui loc este asemenea unui basm, iar împrejurimile pe care le oferă sunt încântătoare.

Cabana este foarte confortabilă, decorată cu elemente tradiționale, picturi, fotografii și ilustrații, care conferă oaspeților un sentiment de apartenență la viața românilor din trecut. Oaspeții vor avea acces la toate facilitățile disponibile.

Vă așteptăm cu drag!


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice din zonă:Castelul Bran, Cheile Râșnoavei, satele Peștera, Măgura, Peștera Dâmbovicioara, ”Templul Ursitelor” de la Sinca Veche, Cheile Grădiștei sau Poiana Brașov.

De asemenea, în zonă există nenumărate trasee montane, unele foarte aproape de locație, care au un nivel de dificultate de la mic la mediu.

Pentru cei pasionați de sporturile extreme, există și trasee pentru ATV, iar pentru pasionații de sporturi de iarnă, pârtia este la 30 de minute de mers cu mașina. Nu departe, tot cu mașina, în zona Castelului Bran există câteva restaurante bune cu mâncare tradițională, unde vă puteți bucura de mâncăruri autentice românești.


Tarife

Cabana The Lodge se închiriaza doar integral, pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de 1500 lei/noapte.


Date contact proprietar

Telefon: 0734 466 253

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Camere spatioase
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Zonă dining
Vezi toate
de la 1.500 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener