de la 1.200 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Valea Floreiului – unitate întreagă

Unități de cazare: Cabana Valea Floreiului

Descriere

Aflată pe valea râului Florei, Cabana Valea Floreiului vă așteaptă în orice anotimp să profitați de aerul curat și liniștea zonei. Accesul se face din comuna Valea Doftanei, pe drumul forestier Florei (accesibil cu orice tip de mașină) la aproximativ 1,5 km de drumul județean 101I.
Cabana dispune la parter de living mare cu șemineu și sală de mese, bucătărie complet utilată, grup sanitar cu duș și o cameră dublă cu baie proprie (accesul se face din exterior). La etaj se află alte 4 camere, fiecare cu pat dublu și baie proprie, cu vedere spre pădure sau Valea Râului Florei.
La exterior există o terasă mare cu vedere spre Valea Râului Florei și a munților din zonă, grătar cu foișor acoperit, mese din lemn și leagăn.
Dotari: TV în living și fiecare cameră, internet wireless, televiziune prin cablu, sistem home cinema, încălzire cu centrală proprie.
Jocuri: darts, rummy, cărți, șah, badminton.
Cabana se închiriază doar integral și în regim self-catering, pentru minim 2 nopți.
Tichetele de vacanță sunt acceptate cu decontare prin intermediul oricărei agenții turistice.
Vă așteptăm pe la noi!

Ce poți face în zonă?

Pentru spiritele aventuroase, care preferă exploratul şi plimbarea în aer liber, prin pădure, la râu sau chiar şi prin zona rurală, există multiple cărări şi drumuri, peisajul oferind un adevărat caleidoscop de culori, în orice anotimp. Cicliştii entuziaşti pot închiria de la noi 4 biciclete mountain bike complet echipate. Mai mult, iarna se poate închiria chiar şi o sanie trasă de cai, astfel încât minivacanţele petrecute la noi să vă ofere experienţe cu adevărat magice.

Obiective turistice în zonă: Cheile Doftanei (1,6 km), Drumul Stanelor (4,6 km), Vârful Secăria (5,5 km), Ruinele Bisericii Vechi (7,5 km), Lacul și Barajul Păltinoasa (8,9 km) sau Rezervația Naturală Glodeasa-printre puținele păduri virgine din România (15,3 km).

Tarife

Unitatea de cazare se închiriază doar integral, la tariful  de 1500 lei/noapte în weekend și 1200 lei/noapte în cursul săptămanii.

Date de contact pentru rezervari

Email: valeafloreiului@yahoo.com
Telefon: 0734 786 162

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balansoar
Board Games
Camere spatioase
Frigider
Grădină spațioasă
Internet Wifi
Leagăn
Living spațios
Mașină de spălat vase
Mijlocul naturii
Parcare proprie
Posibilitate de pat suplimentar
Priveliște
Șemineu
Sistem de încălzire
Sistem de încălzire automat
Terasă
TV în fiecare cameră
Zonă de grătar
Zonă dining
Vezi toate
de la 1.200 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener