de la 1.600 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana ViiLa Munte Călimani – Camere

Unități de cazare: Cabana ViiLa Munte Călimani

Descriere

Cabana ViiLa Munte este o cabană din lemn rotund, situată la poalele Munților Călimani, la 20 km de Toplița, județul Harghita.

Cabana noastră este destinația pe care ți-o imaginezi în momentele în care te gândești să-ți planifici o vacanță într-un loc frumos din mijlocul naturii, în care să ai parte doar de liniște și relaxare din plin.

Unitatea are o capacitate de 20 locuri de cazare în 8 camere cu băi proprii, exceptând etajul 2, unde există o singură baie la două camere și este prevăzută cu living încăpător cu doua băi, TV, șemineu și sistem home cinema, bucătărie complet utilată, zonă de grătar și ceaun, zonă de relaxare cu ciubăr, loc destinat focului de tabără, două terase, foișor și parcare privată.

Pentru cei gurmanzi și pofticioși, gazda poate asigura preparate tradiționale sau vă pot servi oaie și purcel la proțap.

Te așteptăm cu drag!


Ce poți face în zonă?

În nordul țării, la aproape 20 de kilometri de municipiul Toplița, este Parcul Național Călimani, unic în lume datorită reliefului, florei, faunei și climei sale.

Iată principalele atracții turistice pe care poți să le vizitezi în timpul petrecut la Cabana ViiLa Munte: Lacul Iezer (10 km), Cascada Lomasita (7 km), Rezervația 12 Apostoli (13 km) sau Cariera de Sulf (22 km).

Pe lângă acestea puteți face drumeții în natură pe cont propriu sau organizate de cabană cu mașini de teren.


Tarife

– În weekend, cabana se închiriază doar integral pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de 1750 lei/noapte, cu ciubăr inclus.
– În cursul săptămânii, se poate închiria și pentru o singură noapte, la tariful de 1600 lei/noapte, cu ciubăr inclus.
Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie cu cabină de duș
Baie proprie
Birou
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Vezi toate
de la 1.600 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Vlad B.

    Partener din 2021