de la 1.200 RON/noapte
Rezervă acum

Casa Cifu – Camere

Unități de cazare: Casa Cifu

Descriere

Casa Cifu este situată în Toplița, într-o locație izolată în pădure, la doar 300 metri de pârtia de ski Tplița și în imediata apropiere a orașului și a centrului SPA.

De aici puteți admira Munții Călimani și pădurile nesfârșite de copaci, în timp ce vă buvurați de confortul unei locații premium care te va surprinde prin atenția pentru la detalii și bunul gust cu care a fost amenajată.

Unitatea este construită pe două etaje. Astfel, la parter aveți 1 cameră de zi spațioasă, 1 bucătărie complet utilată și 1 baie, iar la etaj, 3 dormitoare cu intrare separată (unul dintre ele este dormitor dublu cu mansardă), 1 baie și 2 balcoane.

Pe lângă natură, liniște și intimitate, în exterior, oaspeții se pot bucura de un jacuzzi încălzit, pregătit în orice moment să ofere momente pline de răsfăț și relaxare. De menționat este faptul că accesul la jacuzzi nu este inclus în tariful de închiriere, pentru acesta fiind stabilit un tarif separat de 300 lei/noapte.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice din zonă: pârtiile de ski Toplița și Măgheruș (300 metri).


Tarife 

Casa Cifu are o capacitate maximă de 8 persoane și se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim 2 nopți, la tariful de 1200 lei/noapte.

*Acces ciubăr – 300 lei/zi.

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Balcon
Camere spatioase
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Priveliște
Prosoape
Sistem de încălzire
TV în fiecare cameră
Vezi toate
de la 1.200 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Casa Cifu

    Partener din 2021