de la 600 RON/noapte
Rezervă acum

Casa de Sub Munte – Camere

Descriere

Casa de Sub Munte este o locație caldă și primitoare, în care oaspeții vor simți evadarea de grijle cotidiene și unde se vor bucura de liniștea muntelui și de peisajul superb creat de natură.

Amplasată în localitatea Fundata, cea mai înaltă localitate din țară, locația se bucură de o priveliște minunată asupra Bucegilor și de cel mai ozonat aer.

Ne-am dorit să construim o locație într-un stil cozy, cochetă, plină de farmec, în care oaspeții să se simtă “‘acasă” și am reușit.

Unitatea se închiriază integral, este perfectă pentru familie sau pentru un grup de prieteni și pune la dispoziție 3 camere duble cu TV, fiecare cu terasă exterioară, living cu șemineu, bucătărie complet utilată și zonă de dining, 2 băi, terasă și zonă de grătar. Pentru un confort sporit, în unitate există încălzire în pardoseală cu centrală automatizată.

Pentru că iubim locul pe care vi-l punem la dispoziție, recomandăm ca în interiorul casei să se poarte papuci de unică folosință și se interzice fumatul în incinta unității și accesul cu animale de companie.

La locație se ajunge urmând indicatorul Fundațica din comuna Fundata, de pe Culoarul Rucăr-Bran pentru aproximativ 3,5 km pe drum asfaltat, apoi pentru aproximativ 300 metri pe drum pietruit, până în fața casei.


Ce poți face în zonă?

În zonă turiștii pot vizita numeroase atracții turistice precum Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Rezervația de Urși de la Zărnești, Dino Park sau pot face drumeții pe traseele montane marcate sau plimbări cu ATV-ul.


Tarife

– 600 lei/noapte – în cursul săptămânii
– 650 lei/noapte – în weekend

*Unitatea de cazare se închiriază doar integral pentru un sejur de minim 2 nopți, cu excepția perioadelor de sărbători.


Date de contact

Telefon: 0764 445 919

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie proprie
Balcon
Camere spatioase
Încălzire în pardoseală
Internet Wifi
Priveliște
Produse de baie
Sistem de încălzire automat
Terasă
TV
TV în fiecare cameră
Vezi toate
de la 600 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener