de la 1.000 RON/noapte
Rezervă acum

Casa de sub Șipote – Camere

Unități de cazare: Casa de sub Șipote

Descriere

Casa de sub Șipote este o afacere de familie condusă cu mult suflet de ani buni. Cabana de lemn este înconjurată de natură și este prielnică pentru realizarea unui sejur de poveste alături de cei dragi.

Vă punem la dispoziție 12 locuri de cazare distribuite în 3 camere duble și 1 triplă, amenajate astfel încât fiecare oaspete să-și găsească locul potrivit.

În living se află o masă lungă la care se pot așeza până la 12 persoane și o canapea cu fotolii, plasată în fața șemineului pe lemne, ceea ce face ca livingul să fie locul ideal pentru relaxarea de la sfârșitul zilei. Design-ul folosit este unul rustic, cu mobilier din lemn masiv și accente rustice.

Bucătăria cabanei este spațioasă, modernă și complet utilată, oaspeții având la dispoziție diferite facilități, cum ar fi: fierbător, toaster, cuptor cu microunde, cafetieră, cuptor, plită și mașină de spălat vase.

Zona de grătar se află pe o terasă decorată cu flori și este dotată cu un grătar de cărămidă și o masă cu bănci. Alături se află și o zonă prevăzută cu ceaun.

Ciubărul este funcțional numai iarna. Când afară este foarte frig, ciubărul este potrivit pentru a vă relaxa în timp ce descoperiți natura înconjurătoare. De asemenea, vă punem la dispoziție diferite jocuri, atât pentru interior, cât și pentru exterior. La noi vă puteți distra jucând șah, table, rummy sau cărți.

Cabana este realizată special pentru a fi ocupată de oaspeți din toate colțurile țării și nu numai! Ne dorim clienți care să plece de la noi cu zâmbetul pe buze și extrem de relaxați pentru a-și relua activițățile cotidiene.


Ce poți face în zonă?

Iubiți drumețiile? La doar câțiva kilometri distanță puteți explora rezervații naturale, Transfăgărășanul cu Bâlea Lac, Herghelia de la Sâmbăta de Jos, zona turistică și Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus, Castelul de lut Valea Zânelor, Aventura Park Drăguș.   

Vreți să îmbinați o ieșire în aer liber cu o incursiune în istoria locurilor?   
Puteți face un tur al bisericilor fortificate din zonă care oferă o imagine idilică a peisajului cultural și arhitectural din sudul Transilvaniei (Cârța, Cincșor, Cincu, Gherdeal, Agnita, Apold, etc). 


Tarife

Cabana se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de 1000 lei/noapte.


Date contact proprietar

Telefon: 0762 262 132

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie cu cabină de duș
Baie proprie
Board Games
Internet Wifi
Living spațios
Papuci de unică folosință
Posibilitate de pat suplimentar
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Zonă dining
Vezi toate
de la 1.000 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener