de la 280 RON/noapte
Rezervă acum

Casa Dives Transylvania – Cameră dublă cu vedere la piscină

Unități de cazare: Casa Dives Transylvania

Descriere

Redescoperă Transilvania printr-o experiență ce-ți oferă mai mult decât o cazare.​ Te invit să explorezi un mod de viață înconjurat de cultură și natură în centrul triunghiului Castelul Corvinilor-Sibiu-Salina Turda.

Istoria Casei Dives începe când pe acest loc funcționa inspectoratul 4 Jandarmi Cluj, legiunea județul Alba. În acele vremuri trăia și străbunicul familiei Altomi, de-a lungul carierei reușește să aresteze pe bandiții Avramut Ilie și Damian Ioan zis Beliga, care timp de 4 ani au terorizat ținuturile județului Alba… în schimbul de focuri banditul Avramut Ilie a fost rănit mortal. În semn de mare recunoștință, în anul 1930 primește “Ordinul de Zi” al Inspectoratului Jandarmeriei Române, document ce se afla expus în cramă.

Familia Altomi, recunostruiește, după planurile originale, în stilul tradițional săsesc, acest loc construit la 1850, care renaște astfel ca punct turistic și destinație de relaxare din Transilvania.

Poziționându-se ca “Varianta Boierească” a unei case săsești, întreaga familie se implică pentru a fi pe placul oaspeților: de la întampinarea tradițională cu pălincă din Transilvania, până la pachetele speciale și activitățile numeroase care pot fi realizate aici sau în zonă, toate reușesc să creioneze un sejur relaxant, în care vei fi departe de grijile cotidiene.

Pe lângă vederea către pădure și liniștea din curte, suntem cel mai vechi Punct Gastronomic Local din Transilvania; relaxarea atinge cote maxime și ai ce povesti seara în preajma focului de tabără.

Deoarece suntem punct gastronomic local gătim slow food (mâncare locală gătită tradițional). Slow Food înseamnă, practic, a manca încet, conștient, a savura momentul și a alege doar hrană de calitate, iar producătorii să fie răsplătiți la valoarea corectă a muncii lor. Astfel, a lua masa nu se mai rezumă doar la satisfacerea nevoilor de bază, devine o experiență în care plăcerea simțurilor se împletește cu poveștile și cultura locală. Tradițiile sunt readuse la viată și diversitatea își are loc în farfurie.

Masa se poate servi doar cu progamare, în cameră, în crama noastra veche din 1850, pe terasa de lăngă piscină sau la geamul bucătăriei: dimineața 08:00 – 10:00 si seara 18:00 – 20:00.

Casa Dives pune la dispoziția oaspeților 7 camere, dintre care 2 apartamente și 5 camere duble, restaurant, bucătărie utilată, piscină exterioară, terasă, cramă, ciubăr, zonă de relaxare, grădină plină de natură, zonă de grătar, zonă pentru focul de tabără și parcare privată.

Recomandări de sănătate COVID-19 pentru vacanța ta: În numele Casa Dives, te informăm că implementăm instrucțiunile și recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și autorităților din România.

În dorința noastră continuă de a inova și de a dota pensiunea cu cea mai bună tehnologie, vom avea un echipament cu raze UV-C pentru decontaminarea rapidă a spațiilor interioare. Promovăm utilizarea informațiilor digitale prin casadives.ro/info / casadives.com/info , în așa fel încât, să eliminăm toate articolele de papetărie, meniurile tipărite și broșurile din cameră. Oaspeții vor putea face rezervări online, vor avea acces la meniul pensiunii, parola de la WiFi și vor avea la dispoziție un chat unde să ne contacteze în timp real.

Intensificam lucrările de curățare cu soluții pe bază de clor a fiecăruia dintre spațiile pensiunii; cum ar fi dormitoare, zone comune, spații pentru întâlniri și evenimente, precum și zone de lucru ale personalului; Vom avea dispozitive pentru dezinfectare a mâinilor la intrarea în pensiune sau în camere. Verificările de temperatură cu termometre cu infraroșu vor fi efectuate angajaților, furnizorilor și oaspeților. Utilizarea măștilor și a manușilor va fi obligatorie pentru personal. Vom acorda prioritate utilizării produselor de unică folosință, pentru a minimiza contactul.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice din zonă: Cetatea Alba Carolina, Stațiunile de schi Păltiniș și Șureanu, Castelul Huniazilor, Cetatea de la Câlnic Salina Turda, Clubul de Golf Theodora, Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Strungari, Terenul de Golf Paul Tomita.


Tarife

Unitatea închiriază camerele pentru un sejur de minim 2 nopți, la tarifele:

 • Cameră dublă cu vedere la piscină – de la 240 lei/noapte

Alte tarife:

 • Ciubăr- 300 lei/12 ore/2-8 persoane (la alegere dimineața sau seara), doar cu programare și plata  în avans deoarce dureză aproximativ 6 ore până se încălzește apa
 • Masaj de relaxare – 155 lei/50 minute
 • Închiriere biciclete – 40 lei/zi (Pot fi inchiriate maxim 7 biciclete)
 • Drumeție – 40 lei/ zi
 • Traseu Buggy prin natură – 150 lei/zi/mașinuță
 • Bătălie Airsoft – 100 lei/persoană
 • Patul suplimentar – 70 lei (pentru a treia persoană în camera dublă se achită un supliment de 30 lei)
 • Acces piscină – gratuit în perioada 1 mai – 1 octombrie
 • Zona BBQ – 60 de lei (maxim 6 persoane – include lemne, cărbuni, grătar sau ceaun); în cazul grupurilor mai mari: 10 lei de persoană

Date contact proprietar

Email: rezervari@casadives.ro

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Camere spatioase
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire automat
TV
Uscator de par
Vezi toate
de la 280 RON/noapte

Formular rezervare

  Partener