de la 1.000 RON/noapte
Rezervă acum

Casa Domestic – Camere

Unități de cazare: Casa de Vacanță Domestic

Descriere

Casa de vacanță Domestic, casa ta de la poalele Făgărașului.

La jumătatea distanței dintre Sibiu și Brașov, în satul Viștea de Sus, am creat o casă pe care toți cei care ne trec pragul am vrea să o considere a doua lor casă. Cadrul natural impresionant în care se află satul, străjuit de Munții Făgăraș, este completat de amenajarea modernă a interiorului casei, împreună oferind vizitatorilor o experiență unică.   

Decorul casei întregește la rândul său bucuria descoperirii zonei, aducând laolaltă bogăția de culori a Țării Făgărașului și obiecte care vorbesc în egală măsură despre eleganța prezentului și simplitatea trecutului.  

Prin numele casei, Domestic, am vrut să completăm cât mai bine o trăsătură definitorie a casei: familiaritatea, acel sentiment de „acasă” care rămâne în sufletul tuturor celor care îi trec pragul.   

Inspirați de frumusețea naturală a zonei, am decis ca și interiorului casei să ofere o experiență pe măsură. Astfel, deși casa se află într-o zonă rurală autentică, am optat pentru o amenajare interioară modernă care oferă un nivel înalt de confort.     

Spațiul pe care l-am creat este prietenos și intim iar prin amplasare elementelor de decor am încercat să ne apropriem cât mai mult de dorințele oaspeților noștri. Așa că fiecare dintre camere are un decor unic, vizitatorii putând alege chiar varianta de cameră care li se potrivește cel mai bine.   

Casa este ideală atât pentru o ieșire cu familia, cu prietenii sau cu colegii de birou, pentru team building. Dar indiferent în care dintre variante alegeți să poposiți la Casa de vacanță Domestic, zona este deopotrivă perfectă pentru relaxare și mișcare în aer liber.   

Casa dispune de  2 camere duble, 3 camere twin, living comun, loc de luat masa, bucătărie complet utilată, baie pe fiecare nivel și o terasa exterioara cu zonă de grătar. Casa poate fi închiriată în întregime, parter și etaj, astfel putând găzdui până la 10 persoane.   


Ce poți face în zonă? 

Iubiți drumețiile? La doar câțiva kilometri distanță puteți explora rezervații naturale, Transfăgărășanul cu Bâlea Lac, Herghelia de la Sâmbăta de Jos, zona turistică și Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus, Castelul de lut Valea Zânelor, Aventura Park Drăguș.   

Vreți să îmbinați o ieșire în aer liber cu o incursiune în istoria locurilor?   
Puteți face un tur al bisericilor fortificate din zonă care oferă o imagine idilică a peisajului cultural și arhitectural din sudul Transilvaniei (Cârța, Cincșor, Cincu, Gherdeal, Agnita, Apold, etc).   


Tarife 

– 1000 lei/noapte/întreaga casă ( 2-10 persoane)

Ofertă 6 nopți : 600 euro/întrega casă (sau prețul în lei potrivit cursului BNR) 

*La această unitate de cazare, sejururile sunt de minim 2 (două) nopți.

**Este acceptată plata cu vouchere de vacanță.


 Date de contact 

Email: adriana.beltechi@gmail.com 

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Bibliotecă
Camere spatioase
Espressor
Internet Wifi
Parcare proprie
Șemineu
Sistem de încălzire automat
TV
TV cu Netflix
Zonă de grătar
Vezi toate
de la 1.000 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener