de la 800 RON/noapte
Rezervă acum

Casa Leaota

Unități de cazare: Casa Leaota

Descriere

Un îndemn cald, un loc unde te poți simți în armonie cu natura. Acesta este și motivul pentru care a luat naștere Casa Leaota.
Așezată pe malul lacului, căsuța este o fuziune interesantă între tradițional și modern, ideală pentru escapade în inima munților, vacanțe în familie sau alături de prieteni.
Casa Leaota dispune de 4 camere duble (o cameră are două paturi etajate – ideale pentru copii + spațiu pentru activități recreative dotat cu o consolă Playstation). De altfel, căsuța este construită din lemn natural ce oferă o energie pozitivă. Are două terase, bucătărie proprie, complet utilată, iar atmosfera de aici te determină să te întorci puțin în timp și să nu te mai lași dus!

Ce poți face în zonă?

Nu toate drumurile duc la mare, unele te îndrumă și la munte. Așa se face că aici ești liber să descoperi frumusețile naturii, să admiri peisajele pitorești și să profiți de drumeții care duc către obiective turistice unice, precum Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului sau CruceaEroilor de pe Dealul lui In.
De asemenea, iubitorii muntelui se pot aventura într-o experiență de cunoaștere a naturii prin trasee montate cu ATV-urile. Ce poate fi mai frumos decât un traseu cu ATV-ul pe cărările muntelui? Iar distracția și voia bună vin laolaltă cu oamenii primitori care vă vor fi alături pe tot parcursul acesti călătorii. După traseu, puteți opta pentru o masă tradițională în stil românesc în compania unui grătar ce este completat de o pălincă sau vin fiert. Momentele deosebite pot fi surprinse într-o fotografie, la final.

Tarife

Casa Leaota se închiriază integral, având acces la toate facilitățile, la tariful de 800 lei/noapte.
Închirierea ATV – 140 lei/oră (punem la dispoziție echipament corespunzător-căști protecție + mănuși, iar pe tot parcursul călătoriei o să fiți însoțiți de un ghid / închirierile se fac cu cel puțin 2 zile înainte).

Date de contact pentru rezervari

Email: contact.hanulleaota@gmail.com
Telefon: 0769 455 543

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balcon
Bucătărie
Camere spatioase
Foișor
Frigider
Grădină
Internet Wifi
Lac de pescuit
Parcare proprie
Playstation
Plită de gătit
Priveliște
Produse de baie
Sistem de încălzire
Terasă
TV
Zonă de grătar
Zonă dining
Vezi toate
Created with Sketch.
de la 800 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Casa Leaota

    Partener din 2020