de la 250 RON/noapte
Rezervă acum

Casa Maria – Adults Only – Camere

Descriere

Casa Maria este un loc magic care ne încântă cu peisaje uluitoare și cu siguranță unul dintre locurile de vacanță în care vă veți dori să reveniți. Ascunsă  în inima munților Vlădeasa, casa de vacanță este situată în Lunca Vișagului, în apropiere de Barajul Drăgan, la altitudinea de 1100 metri și oferă de fiecare dată liniște din belșug, o bine meritată relaxare și un prilej de îmbrățișare a naturii.

Chiar și drumul până la proprietatea noastră este încântător, ultimul kilometru parcurgându-se pe o cărare forestieră, prin pădurea răcoroasă de brazi. 

Vă gazduim cu drag, în 10 camere de mărimi diferite, cu paturi matrimoniale și băi proprii, care vă așteaptă într-o atmosferă  caldă și relaxantă. 

Deși este un loc izolat, ne dorim ca fiecare oaspete să iși găsească relaxarea în felul său. Pentru cei care vor să se odihnească, terasa, șezlongurile sau un picnic în natură sunt ideale. De asemenea în living oferim nenumărate cărți, jocuri indoor, dar și un televizor conectat la cablu TV, pentru o seară de film sub păturile pufoase. Pentru cei mai aventuroși, puteți explora lacul Drăgan-Floroiu pe jos, cu bicicleta sau uneori cu barca. 


Ce poți face în zonă? 

Într-un loc atât de frumos, cu siguranță o să vă placă să ieșiți și să simțiți natura. Frumusețea peisajului îi atrage pe oameni către mediul înconjurător, astfel încât ei pot alege activități în aer liber, precum ciclismul, drumețiile, plimbări cu barca sau pur și simplu relaxare și odihnă într-un cadru de poveste.

În apropriere există numeroase obiective turistice, așa că am făcut o listă cu cele mai importante:

Lacul Leșu (23,7 km), Cascada Moara Dracului (23,7 km), Bologa (33 km), Plaja Șuncuiuș (38,9 km), Peștera Unguru Mare (39,8 km), Cascada Săritoarea Ieduțului (41,2 km), Peștera Vântului (42,6 km), Conacul Octavian Goga din Ciucea (44,1 km), Stâna de Vale (48,3 km), Peștera și Cascada Vadul Crișului (52,8 km), Răchițele (56,3 km), Peștera Șușman (61,4 km), Cascada Vălul Miresei (61,7 km), Cheile Văii Stanciului  (61,5 km) sau Peștera cu Cristale din Mina Farcu (66,7 km).

Fie că veniți sau plecați de la noi, am pregătit și câteva obiective mai îndepărtate pe care să le vizitați în călătoria dumneavoastră:

Lacul Beliș (77,5 km), Vârful Lespezi (83,2 km), Peștera Meziad (87,4 km), Țâcla Gavrii (89 km), Lacul Tarnița (89,5 km), Lacul Vida (94,1 km), Grădina Zmeilor (95,3 km), Peștera Ursilor (107 km), Cetatea Liteni (109 km), Cheile Tureni (115 km), Amfitetrul Pietrele Boghii (127 km), Castelul Templul Cavalerilor (136 km), Cheile Turzii (137 km), Cascada Ciucaș (137 km) sau Cheile Borzești (141 km).


Tarife 

Prețul unei camere este de 250 lei/noapte.


Date contact 

Telefon: 0744 404 434

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Bibliotecă
Bucătărie
Espressor
Frigider
Grădină
Internet Wifi
Leagăn
Parcare proprie
Plită de gătit
Sistem de încălzire
Terasă
Uscator de par
Zonă de grătar
Vezi toate
de la 250 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Casa Maria

    Partener din 2020