de la 500 RON/noapte
Rezervă acum

Căsuța cu Mesteceni – unitate întreagă

Unități de cazare: Căsuța cu Mesteceni

Descriere

Casuta cu Mesteceni este o mica oaza de liniste situata în localitatea Ojasca, județul Buzau, perfecta pentru cei interesati sa petreaca un sejur relaxant sau un sfarsit de saptamana, undeva unde sa se poata bucura de frumusetea naturii, dar si de interesantele atractii turistice din zona. A fost construita cu mult drag si decorata intr-un stil modern, in care sunt imbinate si accente traditionale.

Casuta are o capacitate de 4 persoane si pune la dispozitia oaspetilor un dormitor, un living decorat într-un mod inedit cu tulpini alb-argintii de mesteceni, bucatarie, baie, zona de gratar, foisor, jacuzzi pe terasa, o curte plina de vegetatie, parcare privata si o terasa exterioara de unde poti vedea poate cel mai frumos apus.


Ce poti face in zona?

Casuta cu Mesteceni este amplasata intr-o zona bogata din punct de vedere turistic, existand multe atractii turistice de vizitat si activitati de recreere pe care le puteti desfasura.

Printre acestea le mentiona pe cela mai importante dintre acestea: Casuta Traditionala Etno Art Magura (7,7 km), Manastirea Ciolanu (14,7 km), Rezervația Naturală Vulcanii Noroioși (17 km), Manastirea Ratesti (8,8 km), Schitul Cetatuia (13,3 km), Platoul Meledic (40,1 km), Muzeul de Chihlimbar de la Colti (44,1 km), Tabara de Sculptura de la Magura (14,4 km), Barajul Siriu (61,2 km), Cascada Casoca (64,7 km), drumetii in Padurea Pinului, Fantana lui Mihai Viteazu (7,7 km), Lacul Vulturilor, accesibil cu masini de teren sau pe jos de la baza muntelui (77,9 km), Piatra Alba La Grunj (37,9 km), Focul Viu Lopatari (56 km), Asezarile Rupestre Bozieoru (33,5 km) si nu in ultimul rand orasul Buzau (24 km).

Mai mult de atat, amatorii de drumetii in natura cu bicicletele sau ATV-urile, pot folosi traseul turistic care porneste chiar de la baza unitatii de cazare si se intinde prin padure km intregi, pana in localitatea Grajdana.

De asemenea, în imediata apropiere, puteți servi masa la niște restaurante cu mancare delicioasa si care oferă priveliști impresionante.

La final, înainte plecarea de pe meleagurile buzoiene, recomandam sa va aprovizionati de la numerosii producatori locali de celebrii carnati de Plescoi si alte preparate traditionale, cel putin la fel de gustoase.


Tarife

Casuta cu Mesteceni se inchiriaza doar integral pentru un sejur de cel putin 2 nopti, la tariful de 500 lei/noapte, avand inclus accesul la toate facilitatile unitatii.


Date de contact

Email: casutacumesteceni@gmail.com

Telefon: 0755 693 751

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie cu cabină de duș
Canapea extensibilă
Internet Wifi
Living spațios
Priveliște
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
Terasă
TV
Vezi toate
de la 500 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener