de la 770 RON/noapte
Rezervă acum

Cabana Livada A-frame – Camere

Descriere

Când spui Maramureș, cu siguranță te gândești la frumoasa localitate Borșa, plină de peisaje frumoase, tradiții străvechi și oameni prietenoși. Tot aici se află și căsuța noastră pe care am numit-o Livada prin care ne dorim să oferim călătorilor de pretutindeni vacanțe de neuitat, într-un cadru pitoresc, intim și plin de confort.

Unitatea are capacitatea de 4 persoane și pune la dispoziția turiștilor 2 dormitoare matrimoniale cu băi proprii, living spațios cu șemineu, bucătărie utilată, zonă de dining, terasă cu o priveliște superbă, zonă de grătar, ciubăr și parcare privată.

Chiar dacă de pe terasa căsuței noastre poți să stai în balansoar și să te uiți la munți, trebuie să știi că suntem poziționați la aproximativ 3 km față de centrul orașului Borșa.

Te așteptăm cu drag!


Ce poți face în zonă? 

În zona noastră sunt câteva obiective turistice importante precum Biserica de Lemn din Borșa de Jos, Lacul Iezer, Mocanița, Cascada Cailor sau Lacul Știol. Puțin mai departe de Borșa mai puteți vizita Biserica din Ieud, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Satului Maramureșan, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței sau Cimitirul Vesel de la Săpânța. 

Dacă sunteți iubitori de natură, aveți ocazia să vă aventurați pe numeroase trasee montane marcate. 


Tarife 

Cabana Livada se închiriază doar integral, la tariful de:

  • 700 lei/noapte în timpul săptămânii
  • 770 lei/noapte în weekend

Date contact 

Telefon: 0770 828 183 

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Priveliște
Produse de igienă
Prosoape
Șemineu
Sistem de încălzire
TV
Uscator de par
Vezi toate
de la 770 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener