de la 1.400 RON/noapte
Rezervă acum

Elysium Gold – Camere

Unități de cazare: Vila Elysium Gold

Descriere

Oamenii se vor întoarce mereu în Brașov, unul dintre cele mai frumoase orașe din România, iar noi vom fi mereu pregătiți să oferim acestora cel mai bun confort și atmosfera de care au nevoie în vacanță.

Elysium Gold este o vilă situată la poalele muntelui Tâmpa, aproape de centrul orașului, la o distanță de 500 metri de Strada Sforii și la 600 metri de Turnul Negru.

Unitatea are o capacitate de 14 persoane și pune la dispoziția celor care îi calcă pragul 6 dormitoare duble spațioase, 1 living prevăzut cu șemineu, 4 băi, bucătărie complet utilată, terasă, grădină, zonă de grătar, aer condiționat, piscină exterioară și parcare privată.

Suntem o locație pet friendly, așa că vă așteptăm cu drag, în formație completă!


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice: Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Muzeul Prima Școală Românească, Tâmpa, Cetățuia de pe Strajă, Poiana Brașov, Paradisul Acvatic sau chiar Castelul Bran, la maxim 30 minute de mers cu mașina.


Tarife

Unitatea de cazare se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim două nopți, la tarife pornind de la 1400 lei/noapte, în funcție de numărul de turiști.


Date de contact

Email: alexandraharko91@yahoo.ro 
Telefon: 0741 369 106

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie proprie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Parcare proprie
Produse de baie
Șemineu
Sistem de încălzire automat
TV
Vezi toate
de la 1.400 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener