de la 850 RON/noapte
Rezervă acum

Forest A-Frame – Camere

Descriere

Cabana Forest A-frame este situată pe Valea Porumbacului, Sibiu, într-o zona liniștită în imediata apropiere a Castelului de Lut “Valea Zânelor” și a parcului tematic pentru copii Povestea Calendarului și la 40 km de municipiul Sibiu.

Cu un design inedit și înconjurată de natură, cabana va putea oferi oricând oaspeților săi, o experiență specială și o atmosferă perfectă pentru relaxare.

Perfectă pentru reuniunile de familie și vacanțele alături de prietenii dragi, locația are o capacitate de maxim 10 persoane și dispune de 3 dormitoare prevăzute cu 5 paturi king size, un living spațios de 50 mp, șemineu cu spațiu vitrat, două băi, dintre care una de serviciu, bucătărie complet utilată, încălzire în pardoseală, 2 smart TV, foișor, zonă de grătar prevăzută cu grătar și ceaun, zonă pentur foc de tabără, loc de joacă și o curte plină de natură.

Unitatea funcționează în regim self service.


Ce poți face în zonă?

Iubiți drumețiile? La doar câțiva kilometri distanță puteți explora rezervații naturale, Transfăgărășanul cu Bâlea Lac, Herghelia de la Sâmbăta de Jos, zona turistică și Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus, Castelul de lut Valea Zânelor, Parcul Tematic pentru copii Povestea Calendarului, Aventura Park Drăguș sau ferma de cerbi Poiana Neamțului.  

Vreți să îmbinați o ieșire în aer liber cu o incursiune în istoria locurilor?   
Puteți face un tur al bisericilor fortificate din zonă care oferă o imagine idilică a peisajului cultural și arhitectural din sudul Transilvaniei (Cârța, Cincșor, Cincu, Gherdeal, Agnita, Apold, etc). 

Activități ce pot fi desfășurate la unitatea de cazare sau în zonă: drumeții, tenis de masă, șah, table, rummy


Tarife

Cabana se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de:

  • 850 lei/noapte în cursul săptămânii
  • 1000 lei/noapte în weekend

Date contact proprietar

Telefon: 0729 328 800

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Board Games
Încălzire în pardoseală
Internet Wifi
Living spațios
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Uscator de par
Zonă dining
Vezi toate
de la 850 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Tiplic Sorin

    Partener din 2021