de la 320 RON/noapte
Rezervă acum

Grădinile Romane – Camere

Unități de cazare: Grădinile Romane

Descriere

Situată pe 7000 metri pătrați, pe malul Lacului Izvorul Muntelui, Pensiunea Grădinile Romane oferă o experiență de lux inspirată din stilul Imperiului Roman. Restaurantul oferă produse provenite din livezile și grădinile zonei, iar spațiile de cazare reflectă confortul și răsfățul demn de un Caesar.

Cu un cadru natural uluitor și 7000 de metri pătrați de spații pentru evenimente, pensiunea este locul ideal pentru relaxare, team building-uri și reuniuni. Vei fi răsfățat cu cazarea de cinci stele, un peisaj de basm, specialități culinare delicioase și nu în ultimul rând de personalul nostru, atent la toate dorințele tale.

Cele 12 camere, confortabile și spațioase, sunt pregătite să-ți ofere o ședere de vis. Dispuse pe 3 niveluri, cu un design rafinat, finisaje de lux și dotări de cinci stele, camerele noastre sunt proiectate să te alinte!

Accesul către Grădinile Romane se face din drumul județean care leagă orașul Bicaz cu Poiana Teiului, coboarând 500 metri pe un drum de țară, neasfaltat, până pe malul lacului.


Ce poți face în zonă?

– Atracții turistice din zonă: Durău Parc/Pârtia de ski,bVia Ferrata Astragalus, Masivul Ceahlau, Parcul de Escaladări Durău, Palatul Cnejilor/ruine, Mănăstirea Petru Voda, Rezervația de Zimbri, Cetatea Neamț, Casa Memorială Ion Creangă, Izvorul Muntelui, Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmas , Lacul Roșu.

– Activități ce pot fi desfășurate la unitatea de cazare sau în zonă: închiriere bărci, pescuit, drumeții, tir cu arcul, badminton,  închiriere caiace,  snorkelling


Tarife

– Camera Dubla – 320 lei/noapte
– Camera Superioara – 340 lei/noapte
– Cameră Deluxe – 360 lei/noapte


Date contact

Telefon: 0752 804 617

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balcon
Birou
Camere spatioase
Halat
Internet Wifi
Paturi King Size - 180x200
Posibilitate de pat suplimentar
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire automat
Terasă
TV în fiecare cameră
Uscator de par
Vezi toate
de la 320 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener