de la 800 RON/noapte
Rezervă acum

Hanul Leaota – Camere

Unități de cazare: Hanul Leaota

Descriere

Un îndemn cald, un loc unde te poți simți în armonie cu natura. Acesta este și motivul pentru care a luat naștere Casa Leaota. Așezată pe malul lacului, căsuța este o fuziune interesantă între tradițional și modern, ideală pentru escapade în inima munților, vacanțe în familie sau alături de prieteni.

Casa Leaota dispune de 4 camere duble (o cameră are două paturi etajate – ideale pentru copii + spațiu pentru activități recreative dotat cu o consolă Playstation). De altfel, căsuța este construită din lemn natural ce oferă o energie pozitivă. Are două terase, bucătărie proprie, complet utilată, iar atmosfera de aici te determină să te întorci puțin în timp și să nu te mai lași dus!

În imediata apropiere se află și Hanul Leaota, rezultatul unui ideal, cel al familiei noastre, o poveste devenită realitate. Nu ne-am dorit ca hanul să fie doar un restaurant cu specific românesc, ci un loc unde amintirile despre vacanțele în familie, evenimentele de suflet, se scriu altfel în viețile celor ce ne trec pragul.

Hanul este străjuit de munții Leaota și este colțul de rai, decorat în stil românesc, ce poartă turistul în lumea tradiției, a bunului gust, dar și a experiențelor pline de adrenalină grație activităților montane ce pot fi practicate alături de noi.

Hanul Leaota, un colț de fericire simplă, locul de unde nu te-ai mai lăsa dus! Cărările ce duc spre noi vă așteaptă necontenit!


Ce poți face în zonă?

Nu toate drumurile duc la mare, unele te îndrumă și la munte. Așa se face că aici ești liber să descoperi frumusețile naturii, să admiri peisajele pitorești și să profiți de drumeții care duc către obiective turistice unice, precum Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului sau CruceaEroilor de pe Dealul lui In.

De asemenea, puteți opta pentru o masă tradițională în stil românesc în compania unui grătar ce este completat de o pălincă sau vin fiert. Momentele deosebite pot fi surprinse într-o fotografie, la final.


Tarife

Casa Leaota se închiriază doar integral, având acces la toate facilitățile, la tariful de 800 lei/noapte.


Date de contact

Telefon: 0769 455 543

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balcon
Bucătărie
Camere spatioase
Foișor
Frigider
Grădină
Internet Wifi
Lac de pescuit
Parcare proprie
Playstation
Plită de gătit
Priveliște
Produse de baie
Sistem de încălzire
Terasă
TV
Zonă de grătar
Zonă dining
Vezi toate
de la 800 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Casa Leaota

    Partener din 2020