de la 1.500 RON/noapte
Rezervă acum

Harmony Home – Camere

Unități de cazare: Harmony Home

Descriere

Aflându-se în mijlocul unei livezi străbătută de un pârâiaș ce-și trimite clipocitul liniștitor în jurul său, pe o suprafață mai mult decât generoasă de 9000 metri pătrați, vila formată dintr-un parter de o eleganță deosebită, ne aduce aminte de flerul arhitecturii din zona Camargue.

Aici ești doar tu și natura, vorba unui tânăr inocent: “Harmony Home next to the Stream, este un loc în care soarele îți încălzește trupul iar luna îți liniștește sufletul.“ Promenada de alei, ciripit de păsărele și zumzet de greieri!

Vila amplasată pe 150 mp, este compusă din 2 dormitoare spațioase, 2 băi generoase și 1 living generos cu ferestre mari care dau senzația de contopire cu natura. Dispunând de încălzire în pardoseală pe toată suprafața, clădirea oferă o atmosferă confortabilă care îmbie la odihnă.

În afara vilei se află o bucătărie de vară cu terasă pentru grătar.

Primul dormitor cu o suprafață de 30 mp, este o încăpere spaţioasă, dotată cu un queen bed şi o sofa, o masă pentru activităţi office, televizor. Ea are alăturată o baie luminoasă din care se poate admira priveliştea din partea estică a proprietăţii.

Dormitorul dispune de terasă proprie foarte generoasă, legată printr-o alee de terasa principală din curte. De asemenea dispune de o terasă îndreptată spre vest, de unde se pot admira magnifice apusuri de soare peste munții Piatra Craiului.

Al doilea dormitor cu o suprafață de 30 mp, are o logie spectaculoasă care este orientată înspre partea de intrare a vilei şi este dotat cu queen bed, canapea extensibilă, două fotolii confortabile, televizor, baie proprie. Priveliştea din acest dormitor precum şi din terasa proprie este spectaculoasă, putând fi admiraţi Munţii Bucegi în deplinătatea măreţiei lor în timp ce meditaţi în pat sau pe canapea.

De asemenea paturile, sunt dotate cu saltele producție firma Shogazi, Munchen, 100% latex natural, antialergice și antiacariene, potrivite pentru diferite greutați corporale.

Living-ul este un spaţiu destinat relaxării, pe de o parte dar şi servirii mesei, pe de altă parte. Este dotat cu trei canapele dintre care una este extensibilă, o masă generoasă, bufet pentru vase, frigider.

Bucătăria este echipată cu toate elementele necesare pregătirii mesei, plită electrică, cuptor electric, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, toaster, un aparat pentru prepararea cafelei decofeinizată Nescafe Dolce Gusto, și un aparat pentru preparare Espresso, Cappuccino, etc. cu cafea boabe.

În afara vilei, mai există o bucătărie de vară care este echipată cu plită electrică, cuptor electric, congelator, aparat pentru preparat cafea la filtru, destinată mai ales activităţilor în aer liber.

O cameră de serviciu, dotată cu mașină de spălat rufe, uscător și fier de călcat rufe, precum și o chiuvetă tehnica. În apropierea acesteia se află o terasă acoperită echipată cu tot ceea ce este necesar pentru pregătirea grătarului. Suprafaţa tuturor teraselor este de peste 150 mp.

Curtea largă este înconjurată de alei îngrijite şi luminate, toate îndreptându-se înspre terasa centrală dotată cu mobilier de exterior.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice: Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Dino Parc, Cheile Râșnoavei, Peștera Valea Cetății


Tarife

Unitatea de cazare se închiriază pentru un sejur de minim 2 nopți, la tariful de 1500 lei/noapte.


Date contact proprietar

Telefon: 0754 510 027

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Încălzire în pardoseală
Internet Wifi
Minibar
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Uscator de par
Vezi toate
de la 1.500 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Harmony Home

    Partener din 2020