de la 250 RON/noapte
Rezervă acum

Kub 35

Unități de cazare: La Kuburi

Descriere

– 200 lei/noapte (in cursul saptamanii)
– 250 lei/noapte (in weekend)

Asa cum ii spune si numele are 35 de m2, plus o terasa generoasa de 12 m2. Este un mini-apartament luxury, cu dormitor, baie si living cu chicineta. Kub-ul este proiectat pentru o famile cu 1 copil. Este prevazut cu un pat generos in dormitor + canapea extensibila pentru 1 persoana, in living. Intr-un kub pot fi cazati doar membrii aceleeasi familii ( parinti si copii). Numarul minim de zile ale unei rezervari in perioade normale: 2 nopti.

La Kuburi este un proiect prin care nu se urmareste doar cazarea turistilor, asa ca a fost conceput si dezvoltat pentru a oferi calitate, intimitate, independenta si nu in ultimul rand sa promoveze ideea de turism responsabil.
De asemenea, prin acest proiect a luat nastere in mijlocul naturii din Slanic Moldova, judetul Bacau, un sat de vacanta intins pe o suprafata de 2200 mp, prevazut cu 6 casute-kuburi, fiecare dintre acestea dotate cu spațiu de dormit, bucatarie utilata, gradina proprie cu suprafete cuprinse intre 100-200 m 2 , foisor si zona de gratar.

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Camere spatioase
de la 250 RON/noapte

Partener

La Kuburi

Partener din 2020