de la 250 RON/noapte
Rezervă acum

Kub 45

Unități de cazare: La Kuburi

Descriere

– 250 lei/noapte (in cursul saptamanii)
– 300 lei/noapte (in weekend)

Un adevarat apartament sau poate ca e mai bine spus o casa in miniatura, avand o suprafata de 45 m2 construiti + terasa. Este prevazuta cu dormitor dotat cu baie, un living generos cu chicineta. Poate gazdui lejer 4 persoane, fiind ideal pentru familiile cu doi copii. In kub, exista un pat generos in dormitor si o canapea pentru 2 persoane in living. Intr-un kub pot fi cazati doar membrii aceleeasi familii ( parinti si copii). Numarul minim de zile ale unei rezervari in perioade normale: 2 nopti

La Kuburi este un proiect prin care nu se urmareste doar cazarea turistilor, asa ca a fost conceput si dezvoltat pentru a oferi calitate, intimitate, independenta si nu in ultimul rand sa promoveze ideea de turism responsabil.
De asemenea, prin acest proiect a luat nastere in mijlocul naturii din Slanic Moldova, judetul Bacau, un sat de vacanta intins pe o suprafata de 2200 mp, prevazut cu 6 casute-kuburi, fiecare dintre acestea dotate cu spațiu de dormit, bucatarie utilata, gradina proprie cu suprafete cuprinse intre 100-200 m 2 , foisor si zona de gratar.

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Camere spatioase
de la 250 RON/noapte

Partener

La Kuburi

Partener din 2020