de la 500 RON/noapte
Rezervă acum

Lake View Villas – Camere

Unități de cazare: Lake View Villas

Descriere

Aflate în județul Vâlcea, localitatea Dăești printre dealurile domoale de la poalele Muntelui Cozia, în satul desprins din secolul trecut, Băbueşti, Lake View Villas vă pune la dispoziție toată liniștea și confortul de care are nevoie sufletul și trupul dumneavoastră.

Lake View Villas sunt reprezentate de 3 cabănuțe, fiecare cu o capacitate de cazare de 4-6 persoane, dotate fiecare cu două dormitoare, bucătărie și living open space, șemineu, tv cu cablu, Netflix, internet wireless, frigider, două dintre cabane dispunând de 2 băi.

Oaspeții se pot relaxa în curtea interioară, fiecare cabană fiind dotată cu balansoare de grădină, grătar, terasă și ciubăr.

Departe de haosul orașului, aflate la doar 7 km de stațiunea Călimănești, pe lângă aerul ozonificat și peisajele de vis unde se pot face drumeții, Lake View Villas dispune de o mini fermă cu ponei, cai și văcuțe, care vor fi îndrăgite pe loc. Pe lângă fermă și spațiu cât cuprinde, se poate pescui sau plimba cu barca pe lacul spre care au vedere toate camerele căbănuțelor.

Toate acestea vă pot garanta o ședere relaxantă, încărcată cu energie pozitivă care vă va convinge să reveniți.


Ce poți face în zonă?

Printre activitatile pe care le poti pune în practică aici putem aminti de plimbările cu poneii, momente relaxante la ciubăr sau hiking într-un cadru natural. Plimbările în natură îți vor aminti cu siguranță de momentele dragi din copilărie și vei aprecia toata energia oferită de aceste locuri.

Odata ce ajungi la noi, ai ocazia de a face drumeții și plimbări prin zonă. Vei fi însoțit în acest sens și îți vom arăta toate locurile minunate din această zonă. Plimbările în natură oferă cu siguranță avantaje multiple pentru sănătate și starea de spirit.

Daca te pasioneaza pescuitul la noi vei avea ocazia de trai momente minunate. Iti oferim ocazia de a pescui intr-un cadru minunat, in care te vei relaxa si te vei incarca cu energie. Poate prinzi si pestisorul de aur, iar atunci concediul poate deveni mai palpitant.


Tarife

Cabanele din cadrul resortului se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim 2 (două) nopți, la tariful de 500 lei/noapte/cabană.


Date contact proprietar

Telefon: 0748 372 812

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie cu cabină de duș
Baie proprie
Balcon
Canapea extensibilă
Internet Wifi
Living spațios
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
TV cu Netflix
Zonă dining
Vezi toate
de la 500 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener