de la 475 RON/noapte
Rezervă acum

Potcoava Mountain Hideaway – Camere

Unități de cazare: Potcoava Mountain Hideaway

Descriere

Potcoava este o poveste de familie, despre dor de orizonturi larg deschise, iarba verde, pădure frematândă, animale blânde, miros de fân abia cosit, de fructe pârguite. Este o afacere de familie care dorește să ofere atât adulților cât și copiilor o cale de reîntoarcere la un ritm de viață mai apropiat de cel al naturii, un spațiu în care agitația și neliniștea să fie înlocuite cu emoție și încredere în sine și în viitor, tehnologia să fie înlocuită cu interacțiunea directă.

Potcoava este un centru ecvestru montan, care îmbină tradiția cu modernitatea. De aceea, conceptul de design include materiale naturale, des întâlnite în arhitectura montană tradițională a zonei: lemn, piatră, fier. Pentru realizarea conceputului am colaborat cu meșteri tradiționali din România, pentru a adăuga o notă de unicitate.

În fiecare an îmbunătățim experiența oaspeților cu elemente noi de funcționalitate și decor, încercând să răspundem solicitărilor și dorințelor exprimate de-a lungul anului.

La Potcoava găsiți cazare în 13 camere duble cu baie proprie, restaurant, bar, zonă de zi, sală de întâlniri și SPA, dimensionate potrivit capacității de cazare. Toate camerele noastre sunt identice ca dimensiuni. Din cele 13 camere, 8 sunt family rooms și au un pat matrimonial de 180 X 200 cm și un pat supraetajat potrivit pentru 2 copii. La momentul rezervării vă rugăm să precizați numărul și vârsta copiilor, pentru a aloca cea mai potrivită cameră pentru dumneavoastră.

Mobilierul este modular, astfel încat putem găzdui și grupuri organizate de până la 26 de persoane. Pentru solicitările de camere twin, paturile sunt separate în paturi individuale cu saltea de 90×200 cm.

Este important de știut că nu veți găsi televizoare în camere. Noi credem că priveliștea de la fereastră, dimpreună cu sunetele pădurii vor constitui un substitut excelent pentru emisiunile TV.

În incinta centrului nostru de echitație aveți posibilitatea să vă inițiați în echitație (adulți si copii) și să practicați cunoștințele acumulate în timpul plimbărilor călare prin pădurile din jurul nostru. Caii sunt din rasa Haflinger, originali din Munții Tirol, sunt cai foarte blânzi și potriviți atât pentru specificul deal munte al zonei. cât și pentru călăreți începători și pentru copii.


Ce poți face în zonă?

Călăritul în scop terapeutic se numește “hipoterapie”. Cu alte cuvinte, “hipoterapia” este totalitatea tehnicilor medicale care folosesc calul pentru a ameliora starea de sănătate fizică sau psihică a unui om.

În cadrul ședințelor de hipoterapie pe care le efectuam la cerere lucrăm cu terapeuți recunoscuți în domeniu. Împreună cu caii noștri aceștia sunt alături de cei care au nevoie de ajutorul hipoterapiei pentru recuperare sau pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

De asemenea, în zonă puteți să admirați peisajele pitorești și să profitați de drumeții care duc către obiective turistice unice, precum Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului sau Crucea Eroilor de pe Dealul lui In.


Tarife

PACHETUL STANDARD DESCOPERĂ

 • 950 de lei/ persoana cazata în cameră dublă
 • 1230 lei/persoana cazare în regim single

Pachetul include:

 • 2 nopti cazare in camera dubla/family
 • pensiune completa pentru 2 zile
 • 1 ora drumetie calare/ adult/sejur
 • 10% reducere din valoarea de receptie a activitatilor de echitatie neincluse in pachet

PACHETUL INIȚIERE ÎN ECHITAȚIE

 • 1420 de lei/persoana cazată în cameră dublă
 • 1700 lei/persoana cazare în regim single

Pachetul cuprinde:

 • 1 cal dedicat pentru 2 ore / zi de lucru in doua zile diferite (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
 • Instructor calificat
 • 2 nopti de cazare (in camera dubla)
 • pensiune completa 2 zile

Alte tarife:

 • 400 de lei/adult cazat în cameră dublă/zi suplimentară
 • 545 leiadult cazare în regim single/zi suplimentară

 Tarife activități de agreement:

 • Echitație-lecții – 150 lei/persoană/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Echitație-plimbare cu însoțitor la sol – 170 lei/persoană/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Echitație-plimbare cu însoțitor călare – 150 lei/persoana/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Pachet inițiere 2 h/ zi (lectie + drumetie călare) – 300 lei lei/persoană/pachet (dureaza 2 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 100 de min)

Acces SPA

 • 50 lei/persoană/oră (cu programare la recepție)

Date contact proprietar

Telefon: 0741 600 900

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balcon
Camere spatioase
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Posibilitate de pat suplimentar
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire automat
Terasă
Vezi toate
de la 475 RON/noapte

Formular rezervare