de la 345 RON/noapte
Rezervă acum

Resort Ambient – Cameră Standard Twin

Unități de cazare: Resort Ambient

Descriere

Eleganța, lumina și confortul se contopesc pentru a vă face ziua frumoasă și pentru a vă învălui astăzi în dulcele de demult, unde odihna în tradiționalul liniștit al celor 20 mp, vă va îmbrățișa pentru a vă simți ca într-o poveste. Dacă se dorește, camera poate fi ocipată de 3 adulți (cu un supliment).

De poposesti la Resort Ambient, lin si tihnit iti va fi somnul in cele 17 camere, care te-asteapta ferchezuite cu asternuturi dalbe impodobite cu broderii iscusite si induiosate cu frumoase motive florale sasesti, ce se astern cuminti pe lemnul dulce al pieselor de mobilier. Lumina calda a unui drag Odinioara se impleteste suav cu un Azi confortabil si indestulat care iti aduce aproape, al tau si doar al tau Acasa.

Vom avea onoarea de de a vă bucura diminețile și simțul cu micul nostru dejun bufet cu bucătărie deschisă, unde veți putea alege dumneavoastră ingredientele proaspete, pe care doriți să le pregătească cu dragoste, bucătarul nostru. Micul dejun este servit de luni până duminică între 08:00 – 11:00, cu preparate calde și reci: brânzeturi tradiționale, cârnați, produse de patiserie, gemuri de casă, legume bio din propria grădină, suc, cafea și apă.

Capacitatea camerei: 2 persoane


Ce poți face în zonă? 

Din Cristian, puteti ajunge foarte usor la Rasnov, unde veti putea fi partas la alte fete ale istoriei, daca va opriti la cetate sau puteti sa va oferiti un ragaz la Bran, unde sa vizitati faimosul castel!
Cristian-ul se afla doar la 9 km de Brasov, o mandrete de oras a Romaniei, cu o strasnica faima in toata lumea, pentru ca e un loc de basm atat vara cat si iarna si intotdeauna va va astepta cu bratele deschise!


Tarife 

Tarifele menţionate sunt valabile pentru toată vila, indiferent de numărul de oaspeţi, include TVA şi taxa de servicii.

– Cameră Standard Twin – de la 345 lei (de la 70 euro)/noapte + mic dejun inclus


Date contact 

Telefon: 0732 700 300

Fax: 0368 808 081

Email: reservations@resortambient.ro

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Aer Conditionat
Baie proprie
Halat
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Parcare proprie
Posibilitate de pat suplimentar
Prosoape
Sistem de încălzire automat
TV
Uscator de par
Vezi toate
Created with Sketch.
de la 345 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener