de la 1.200 RON/noapte
Rezervă acum

Descriere

2 nopți rezervate + 1 gratuit – ofertă valabilă doar în cursul săptămânii

 

Situată la 7,9 km de centrul Brașovului (14 minute – cu mașina), într-o zonă liniștită a Brașovului (cartierul Stupini), Vila Roots are o capacitate de 4 camere duble, cu băi individuale, un living room generos cu o canapea extensibilă (2 persoane), capacitatea fiind de 8-10 persoane.

Vatra de foc este principala zonă de relaxare. Poveștile spuse la căldura focului în prezența unui pahar de vin vor crea momente unice, de neuitat. Pentru a uita complet de griji, aducem la dispoziție lemnele de foc necesare. De asemenea, am îmbinat utilul cu plăcutul, iar zona de foc se poate transforma în grătar prin utilizarea mecanismului “BBQ-ready”.

Pentru a avea preparate cât mai bune, am echipat bucătăria cu cele mai bune ustensile. Espressorul de cafea și fierbătorul de ceai aduc gustul aromat al dimineților însorite.

Living-room-ul, locul de servit masa și bucătăria au o compartimentare open-space, oferind un spațiu generos și o atmosfera destinsă. Cele 10 persoane pot savura preparatele atât la masă cât si la bar.

Cele 4 camere generoase au paturi duble 1.8 x 2m cu baie individuală, iar 3 dintre ele au acces la balcon. Pentru cei mai friguroși, temperatura se poate regla în fiecare cameră în funcție de preferințele de acasă.

Igiena este obiectivul nostru principal la fiecare curățenie, motiv pentru care avem grijă sa dezinfectăm fiecare element al băii pentru că știm cât de important este pentru voi acest aspect.

Aici copiii se pot juca de dimineața pana seara sau pana la epuizarea energiei. Locul de joaca, atent confectionat, din lemn si elemente de cățărat conform standardelor, le asigură copiilor siguranță si distracție în timp ce părinții se pot bucura de zona din față. Avem și o masă de ping pong pregătită pentru un turneu de 2 sau 4 persoane.

Ne-am gândit la cei mici la fel de mult ca și la cei mari și vrem să le oferim tot confortul de care dispun acasă, de aceea punem la dispoziție un scaun special pentru cei mici.
Cu o orientare spre Sud, vila oferă o priveliște de vis către Tâmpa, masivul Postăvaru, Piatra Caiului si munții Bucegi.

Prin tot ce am realizat la Vila Roots ne dorim să aducem împreună prieteni, familii, copii, pentru a se bucura de un spațiu cu grijă creat ca și pentru noi, gazdele voastre. Atmosferă calduroasă și momentele frumoase petrecute la Roots vor face ca sejurul petrecut la Brașov să fie de neuitat.


Ce poți face în zonă?

În apropierea vilei sunt multe atracții pentru turiști, așa că le prezentăm pe cele mai importante:

 • Paradisul Acvatic – 3,7 km
 • Coresi Shopping Resort – 4,7 km
 • Cetatea Braşovului – 6,4 km
 • Muzeul de Artă – 6,9 km
 • Bulevardul Republicii – 7 km
 • The White Tower – 7 km
 • Piaţa Sfatului – 7,1 km
 • Turnul Negru – 7,2 km

Tarife

Vila se închiriază doar integral, la următoarele tarife:
1200 lei/noapte/unitate – în cursul săptămânii
– 1400 lei/noapte/unitate – în weekend

Tarifele de la Roots Villa pot varia în funcție de sejur (în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului, etc).


Date de contact

Telefon: 0731 700 191

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie proprie
Balcon
Bucătărie
Camere spatioase
Espressor
Grădină
Internet Wifi
Living spațios
Parcare proprie
Playstation
Priveliște
Sistem de încălzire automat
Terasă
TV cu Netflix
TV în fiecare cameră
Zonă dining
Vezi toate
de la 1.200 RON/noapte

Formular rezervare

  Partener

  Roots Villa

  Partener din 2021