de la 700 RON/noapte
Rezervă acum

Roua Land – Camere

Unități de cazare: Roua Land

Descriere

Aceasta era casa bunicii. Situată într-un sat de munte liniștit, la marginea pădurii, în apropiere de Țara Hațegului, la limita vestică a Văii Jiului, Roua Land oferă ca principale atracții aerul curat, lipsa traficului, natura și relaxarea.

Casa de vacanță oferă 3 dormitoare, living, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie dotată, 2 băi, vedere la grădină și patio. Casa de vacanță pune la dispoziție grătar si are terasă cu vedere la munte. După o zi de drumeții sau schi, oaspeții se pot relaxa în grădină sau în zona de lounge comună.

Semnalul GSM este slab, în schimb conexiunea la internet prin WiFi este foarte bună.

Locația asigură confort și intimitate, fiind potrivită pentru familii sau grupuri restrânse de prieteni.

Roua Land este situata în localitatea Vulcan, din județul Hunedoara, și se află la 39 km de Hațeg. Straja se află la 22 km de Roua Land, iar Petroșani este la 19 km.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice din zonă: Cheile Băniței (15km), Peștera Bolii (15km), Fundătura Ponorului (28km), Stațiunea Parâng (35km), Stațiunea Straja (22km), Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului (38km), Sarmisegetusa Ulpia Traiana (53km), Biserica Sf. Nicolae Densuș ( 51km), Transvâlcan (12km),  Castelul Corvinilor (64km), Mânăstirea Lainici, (33km).

Activități ce pot fi desfășurate la unitatea de cazare sau în zonă: Drumeții în munții din zonă (Parâng, Retezat, Vâlcan), ciclism, off road, ski în sezonul de iarnă la Straja, Parâng, Vâlcan


Tarife

Unitatea se închiriază integral, pentru un sejur de minim 2 nopți, la tariful de 700 lei/noapte.


Date contact proprietar

Telefon: 0720 169 223

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Baie proprie
Priveliște
Produse de baie
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
TV
Uscator de par
Vezi toate
de la 700 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Roua Land

    Partener din 2021