de la 1.300 RON/noapte
Rezervă acum

Rustic Home – Camere

Unități de cazare: Rustic Home

Descriere

Rustic Home a deschis porțile celor care doresc să petreacă un timp minunat, într-un peisaj de poveste. Cabana este nouă, fiind introdusă în circuit la începutul 2020.

Marea noastră dorință a fost sa creăm un spațiu în care persoanele dragi să participe la experiența unui sejur memorabil. Îți punem la dispoziție un loc minunat, de care te rugăm să ai grijă, pentru a se putea bucura toți oaspeții la maxim de ambientul format.

Situată în localitatea Călățele-Pădure, jud. Cluj, se află în imediata apropiere de Beliș și pârtia de ski Mărișel. Amplasamentul oferă un view spectaculos din fiecare cameră.

Cabana are o capacitate de maxim 10 persoane și pune la dispoziția oaspeților 4 camere, un living spațios, 2 băi, bucătărie complet utilată, grădină, loc de joacă, zonă barbeque prevăzută cu grătar și ceaun și parcare privată.

Sistemul de încălzire este unul performant, prin pompă de căldură, fără a avea problema frigului și fără a fi nevoie să faceți foc.

Vă putem pune la dispoziție un ghid online de călătorie cu atracțiile turistice la distanță maxim 100 km față de cabană.


Ce poți face în zonă?

Atracții turistice din zonă: Cascada Răchițelele sau Vălul Miresei (27,8 km), Lacul Beliș-Fântânele (8 km), Pârtia de ski Mărișel (19,8 km), Cetatea Bologa (37, 9 km), Stufărișul de la Sic (99,5 km), Salina Turda (96,2 km), Cheile Turzii (99,1 km), Cascada Ciucaș (99,3 km), Cheile Tureniului (82,7 km), Laguna Albastra (44,8 km), Peștera Urșilor (87,3 km), Peștera Ghețarul de la Scărișoara (57,1 km), Pietrele Albe (47, 9 km).


Tarife

Cabana Rustic Home se închiriază doar integral, pentru un sejur de minim 2 nopți, la tariful de:

  • 1300 lei/noapte – în cursul săptămânii (2 nopți-1200 lei/noapte – 3-4 nopți-1100 lei/noapte)
  • 1500 lei/noapte – în weekend

Date contact proprietar

Telefon: 0764 504 337

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie comună
Balcon
Camere spatioase
Internet Wifi
Priveliște
Produse de igienă
Prosoape
Sistem de încălzire
Sistem de încălzire automat
Terasă
TV
Vezi toate
de la 1.300 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Rustic Home

    Partener din 2021