de la 1.300 RON/noapte
Rezervă acum

Vila Ohana – Camere

Unități de cazare: Vila Ohana

Descriere

Nu trebuie să călătorești până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul de pe pământ. După izolare, îți propunem să îți petreci vacanța în Români. Pentru că ai toate motivele din lume, iar o cabană la munte te duce cu gândul la un loc de pe un alt continent.

Deși ai spune fără să stai prea mult pe gânduri că nu e posibil să avem asemenea locuri, este chiar la noi, la poalele Munților Făgăraș, într-un peisaj care îți taie respirația.

Ohana este situată în localitatea Viștișoara, județul Brașov, la poalele Munților Făgăraș și oferă condiții excelente pentru recreere în decorul natural, experimentarea unor activități inedite (participarea la manifestări tradiționale sau religioase specifice zonei, seminarii artistice și culinare) și vizitarea unor punte de atracție.

Oferim posibilitatea de cazare în 5 camere spațioase cu vedere la munte, cu băi proprii, cu duș, cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite (2 camere triple și 3 camere duble). Fiecare cameră dispune de Smart TV, Wi-Fi și abonament Netflix inclus.

Vila dispune și de un living mare cu șemineu, spațiu de joacă amenajat pentru copii, bucătărie complet utilată, prevăzută cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, foișor, zonă de grătar, zonă cu șezlonguri, ciubăr, terasă și parcare pentru oaspeți.

Terasa închisă are sistem audio, kit karaoke, videoproiector, ecran 4K, fiind un loc excelent pentru evenimente și petreceri.


Ce poți face în zonă?

Pentru exploratorii mari și mici, împrejurimile pensiunii Ohana sunt adevărate comori care așteaptă să fie descoperite.

Începând cu o excursie la Parcul Aventura (Brașov), unde se pot face trasee în copaci sau se poate străbate lacul pe deasupra cu tiroliana, la păstrăvăriile cu pește proaspăt și gustos, la Castelul de Cob de pe Valea Zânelor, desprins parcă din poveste, și terminând cu o sesiune de skiat pe Pârtia Drăguș, un traseu montan în apropiere, vizitarea Hergheliei de Lipițani sau a Mănăstirii de la Sâmbăta de Sus.


Tarife

Unitatea se închiriază integral cu 1300 lei/noapte în cursul săptămânii și 1800 lei/noapte în weekend.

*Pentru 3 nopți rezervate, cea de-a 4 este gratuită.


Date contact proprietar

Telefon: 0723 726 521

Vezi mai multe detalii

Room facilities

Acces la facilitatile unitatii
Baie cu cabină de duș
Baie proprie
Camere spatioase
Canapea extensibilă
Internet Wifi
Papuci de unică folosință
Produse de baie
Prosoape
Sistem de încălzire automat
TV cu Netflix
Uscator de par
Vezi toate
de la 1.300 RON/noapte

Formular rezervare

    Partener

    Cabana Ohana

    Partener din 2021