Locatia ta are nevoie de Holiday with Views 

Serviciile de promovare ale www.holidaywithviews.ro

Cum lucrăm ?

“holidaywithviews.ro” inseamna Amoro Marketing & Sales, o societate cu raspundere limitata, inregistrata conform legislatiei din Romania, cu sediul social la adresa: Dorobanți 2, bl. B12, municipul Buzau, judetul Buzau.

Prin intermediul site-ului “www.holidaywithviews.ro”, Amoro Marketing & Sales ofera un serviciu de rezervare online prin care toti Furnizorii de Servicii care se pliaza pe criteriile impuse de noi isi pot oferi produsele si serviciile, in baza unui abonament. Utilizatorii site-ului pot rezerva aceste produse sau servicii direct de la gazda, fara ca Amoro Marketink & Sales sa incaseze vreun comision de la vreuna dintre parti.

Amoro Marketing & Sales nu este furnizorul serviciilor oferite pe “www.holidaywithviews.ro”, ci este partea care pune la dispozitie informatiile necesare despre furnizorii propriu-zisi si experientele pe care le pot oferi.

Atunci cand rezervati o experienta prin intermediul holidaywithviews.ro, sunteti angajati intr-o relatie contractuala directa cu furnizorul serviciului respectiv. Holidaywithviews.ro trimite detaliile de rezervare furnizorului de servicii sau va ofera mijloacele de contact direct al acestuia (chat intern, email, telefon sau alte canale de comunicare). In urma rezervarii prin intermediul platformei, veti primi un mail de confirmare in numele furnizorului. Daca alegeti o alta cale de contact, ramane la alegerea dumneavoastra modalitatea de confirmare a rezervarii in urma interactiunii cu furnizorul.

Toate serviciile oferite de noi sunt gratuite pentru utilizatori.

Holidaywithviews.ro nu percepe nicio taxa sau comision pentru rezervarile efectuate, platile fiind facute direct in contul furnizorului de Servicii.

Furnizorii de servicii

Furnizorii autorizați să ofere produse sau servicii de rezervare si ale căror oferte sunt afisate pe platforma, se afla intr-o relatie contractuala cu holidaywithviews.ro. In cadrul relatiei contractuale cu locatiile partenere, Amoro Marketing & Sales incaseaza un abonament in schimbul promovarii produselor si serviciilor oferite de furnizori. In cadrul platformei holidaywithviews.ro, furnizorii vor beneficia de o perioada de gratuitate de 2 luni sau alte oferte limitate, pentru serviciile noastre, astfel incat fiecare potential partener sa se poate familiariza cu modul de utulizare a platformei, facilitatile oferite de aceasta, precum si de dobandirea notorietatii printre utilizatorii holidaywithviews.ro.
O incalcare a obligațiilor Furnizorului față de Holidaywithviews.ro poate duce la eliminarea temporara sau definitiva a acestuia din lista de proprietăți de pe Platforma.

De ce sa devii partenerul nostru

n

Imaginea ta online este importantă pentru noi.

Bine ati venit

Promovarea camerelor tale înseamnă noi oaspeți.

person on top of mountain during daytime

Transformăm cazarea ta într-o experiență de vacanță.

Actualizari

Toate informatiile despre proprietatile afisate pe platforma „www.holidaywithviews.ro”, sunt informatii oferite de furnizori, care vor actualizeaza preturile, disponibilitatea si optiunile, la discretia lor si in propriul ritm, prin intermediul site-ului extranet la care au acces.

Holidaywithviews.ro incearca sa actualizeze site-ul „www.holidaywithviews.ro” in timp real.

Clasificarea proprietatilor

Pe platforma “www.holidaywithviews.ro”, proprietatile sunt listate potrivit unor categorii stabilite de noi in prealabil, si anume regiunea din care acestea fac parte. In scopul creari unui mediu prietenos si pentru a facilita cautarile, punem la dispozitia utilizatorilor platformei un search box ce vizeaza informatii de cautare, cum ar fi regiunea/orasul, datele de check in si check out, numarul de oaspeti, limite de pret, dar si alte filtre avansate de cautare.

Metoda de rezolvare a disputelor

Relatia contractuala se stabileste intre Furnizor si clientul acestuia. Prin urmare, orice reclamatie privind politica aplicabila sejurului sau prestarea serviciilor trebuie adresata direct Furnizorului.