Despre HolidayWithViews

Cine suntem

Prin intermediul proiectului Holiday with Views, ne dorim să promovăm România, țara în care găsim locuri pline de povești, de frumos  și de natură. Am realizat că de multe ori, oamenii aleg să își petreacă vacanțele în destinații din alte țări în detrimentul României. Ne dorim și arătăm locuri frumoase pe care le putem vizita la noi în țară, unități de cazare în care să ne simțim bine și  să ajungem să avem și destinații românești ca primă opțiune când ne planificăm vacanțele.

Scopul nostru

Echipa din spatele întregului proiect, își dorește să fie una care să reunească oameni în contextul planificării unui sejur, referindu-ne atât la partenerii cu care noi colaborăm cât și la turiști, iubitori de vacanțe. Pasionații de călătorii au posibilitatea prin intermediul platformei noastre, de a rezerva online, direct de la proprietar fără comisioane sau alte taxe ascunse, iar la cererea de rezervare, proprietarul este cel care va raspunde mereu, existând o relație și o interacțiune directă.

Misiunea noastra

Prin holidaywithviews.ro ne dorim să îi ajutăm pe cei interesați de turismul românesc, să descopere cele mai frumoase unitati de cazare din România, care au posibilitatea să le ofere acestora adevarate experiențe de vacanță. Suntem promotori ai turismului românesc și împărtășim cu drag locurile speciale pe care le-am descoperit.

Conectare

cu natura

Apreciem bucuria pe care ne-o aduce conectarea cu natura.

Colaborare

si calitate

Parteneriate desfasurate prin buna colaborare si calitate.

Traditii

pastrate

Apreciem si respectam traditiile tarii

Parteneri

de incredere

Punem accent pe calitatea serviciilor oferite de parteneri.

Partenerii noștri

Căutam  să colaborăm cu persoane orientate spre tradiția țării noastre, care onorează experiența turiștilor prin condițiile foarte bune de cazare și care conduc turismul românesc spre viitor . Toate unitățile de cazare sunt selecționate după mai multe criterii, printre care și opiniile personale. Nu am ajuns să vizităm toate unitățile de cazare, însă acestea sunt selecționate după o atentă analiză a review-urilor date de turiști.

Utilizatorii platformei

Cei care își doresc să își rezerve și să planifice vacanțe prin intermediul platformei holidaywithviews.ro, sunt de asemenea, partenerii noștrii, colaboratori, pe care îi ajutăm cu sfaturi sau informații, atât în urma solicitărilor primite pe adresa noastră de email , cât și în cadrul rețelelor sociale din mediul online.