În vizită la pensiunea cu cel mai frumos view din MaramureșCu toate că acest an nu a fost unul al călătoriilor în care să ne bucurăm de natură așa cum ne-am fi dorit, am reușit totuși să avem parte de o călătorie mai lungă pe meleagurile maramureșene, unde am trăit o experiență inedită la una dintre cele mai frumoase locații de cazare din Maramureș, Pensiunea Agroturistică Borșa.
Ne-am dat seama că este un loc special încă de la prima “răsfoire” a pozelor, însă la fața locului, priveliștea superbă pe care o puteai admira din toate colțurile proprietății ne-a adus pe fețe un zâmbet de bunăstare. Ajunși la pensiune, am cunoscut-o pe Alexandra, o gazdă tânără și amabilă, care ne-a prezentat toate detaliile despre sejur, după care am continuat să admirăm priveliștea, curtea plină de natură, foișorul, lacul, microferma, florile, pădurea, câțiva blănoși bucuroși să aibă oaspeți și toate detaliile care fac din Pensiunea Agroturistică, un loc aparte în care îți dorești să te întorci.
HwV
HwV
HwV
HwV
HwVPoate că v-am făcut curioși și vreți să știți mai multe despre cum este totul la pensiune, așa că vom prezenta tot ce am descoperit în sejurul nostru, urmărind câteva criterii pe care le avem mereu în vedere atunci când ne cazăm undeva: Unitatea de cazare, Localizarea unității și atracțiile turistice din zonă, Calitatea somnului și Raportul calitate/preț. 
UNITATEA DE CAZARE
Pensiunea Agroturistică Borșa este o cabană foarte bine îngrijită, amplasată chiar în mijlocul naturii, fără a avea în imediata apropiere vreun vecin. Curtea este acoperită de vegetație, iar pe lângă pădurea ce înconjoară proprietatea, există un lac de pescuit, pus la dispoziție atât pentru pasionați, cât și pentru cei care își doresc să încerce ceva nou. La câțiva metri, se află microferma pensiunii ce găzduiește adevărații producători de produse bio, iar vizita aici, se poate transforma într-o experiență inedită pentru familiile cu copii. Zona barbeque este prevăzută cu 1 grătar de cărămidă, 1 cuptor, suficient spațiu de lucru, sursă de apă și lemne de foc.
În vizită la pensiunea cu cel mai frumos view din Maramureș
HwV
HwV
o
HwVTot în exterior se află și o terasă din lemn rotund, acoperită, perfectă pentru serile pline de povești, servirea meselor sau chiar pentru organizarea de diferite evenimente.
o
HwVÎn interior, încă de la intrare am simțit acel “miros” plăcut de curățenie abia terminată. De asemenea, ochii ne-au “fugit” către o vitrină cu costume populare, pe care le poți proba aducându-ți aminte de locul în care te afli – Maramureș, plin de tradiție.
IMGLivingul imens de tip open space cu bucătaria, prevăzut cu o zonă de dining, terasa exterioară, canapeuaa confortabilă, TV, sistemul audio cu laptop și destul spațiu chiar și pentru o seară de dansuri, ar mulțumi pe oricine s-ar caza aici.
HwV
În vizită la pensiunea cu cel mai frumos view din MaramureșLa etaj, sunt 5 dormitoare confortabile, cu mobilier modern, dar pe alocuri cu accente tradiționale păstrate prin picturile de pe pereți, reflectând lumea și tradițiile zonei. De asemenea, pensiunea are și 1 apartament prevăzut cu saună și terasă proprie, de unde se poate admira superba priveliște a zonei. Mai pe scurt, întreaga locație este atent decorată și mobilată, păstrând eleganța unui chalet.
În vizită la pensiunea cu cel mai frumos view din Maramureș
n
o
o
În vizită la pensiunea cu cel mai frumos view din Maramureș
HwV

 

LOCALIZAREA și ATRACȚIILE TURISTICE
În apropiere există numeroase atracții turistice, așa că oricât de frumoasă ar fi pensiunea, considerăm că merită să le faceți o vizită. Așadar, amintim de Cascada Cailor (35,4 km – 1 h 3 min), Lacul Știol (37,6 km – 1 h 25 min), Lacul Iezer (12,3 km – 26 min), Biserica de Lemn din Borșa (6,9 km – 11 min), Mocanița (28,8 km – 34 min), Biserica din Ieud (50,8 km – 1 h), Mănăstirea Bârsana (67 km – 1 h 28 min), Muzeul Satului Maramureșan (84,9 km – 1 h 35 min), Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței (88 km – 1 h 38 min), Cimitirul Vesel de la Săpânța (106 km – 1 h 57 min) sau Mănăstirea Peri din Săpânța (106 km – 2 h).
În zonă sunt localuri unde se poate mânca, însă gazda oferă turiștilor posibilitatea de a organiza mese chiar la pensiune, servind mâncare gătită cu produse din gospodăria proprie sau de la alți furnizori locali.
CALITATEA SOMNULUI
Pe lângă liniștea și curățenia de la pensiune, am remarcat saltelele confortabile, care ne-au ajutat să avem un somn odihnitor.
IMG
RAPORT CALITATE-PREȚ
Având în vedere condițiile, facilitățile de care am beneficiat, precum și proximitatea față de obiectivele turistice din zonă, considerăm ca tariful de 1300 lei/noapte/unitate, este unul potrivit.

 

Sperăm ca review-ul nostru să vă inspire pentru o viitoare vacanță în Maramureș, iar dacă vreți să vă cazați la Pensiunea Agroturistică Borșa, vă puteți rezerva sejurul fără taxe sau comisioane, AICI.
Materialul prezentat este realizat în întregime pe baza experienței trăite de membrii echipei Holiday with Views.
IMG