oUnde se află conacul?
Conacu’ Boierului se află în satul Ponoarele, județul Mehedinți, la 49,1 km de municipiul Târgu Jiu, 69,4 km de Drobeta Turnu Severin și 126 km față de municipiul Craiova. Chiar dacă față de București sau alte localități, distanța este una puțin mai mare, vă sfătuim să nu stați pe gânduri și să vizitați conacul cu orice ocazie, pentru că acest loc îți va oferi o experiență unică într-un cadru plin de tradiții, ospitalitatea oamenilor din zonă și natura rămasă neschimbată după trecerea timpului.oCum e viața la conac?
Minunată!!! Cum altfel ar putea fi într-un loc în care totul este foarte bine organizat, iar oaspeții au parte de toată atenția gazdei? Totuși, haideți să vă spunem de ce timpul petrecut la conac este o adevărată încântare.
Începem cu camerele, partea pe care noi o îndrăgim cel mai mult la conac. Fiecare cameră este decorată diferit, cu motive tradiţionale din toate zonele ţării, iar piesele de mobilier sunt pictate manual. Așadar, vă facem cunoștință cu cele 14 camere al conacului: Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ponoarele, Muntenia, Maramureş, Flori de Liliac, Dobrogea, Muntenia, Bucovina, Crisana, Vatra Dornei, Clisura Dunarii și Transilvania.oCe poți face la Conacu’ Boierului și în împrejurimi?
Odată ajuns la conac, ați devenit boieri și trebuie să știți că un boier nu se plictisește niciodată. Fie că vrei să rămâi la unitate, fie că vrei să pornești în explorarea zonei, te asigurăm că vei putea avea mereu ceva de făcut/exporat.
Activități la locație:
– destindere în sala de relaxare cu jocuri precum biliard, tenis de masă, jocuri de societate – stație karaoke – videoproiector – foc de tabără
Activități în împrejurimi:
– explorarea zonei cu ATV-ul
– plimbări cu biciclete mecanice sau electrice
– plimbări cu căruța
– tiroliană
– experiența la atelierul de ii și costume populare
– vizitarea numeroaselor atracții turistice din zonă, printre care amintim Podul lui Dumnezeu, Peştera Ponoarele, Campul cu lapiezuri, Padurea de Liliac, Cheile Balutei, Parcul Național Domogled – Valea Cernei sau Crama Corcova
o eDacă vrei să petreci o vacanță într-un loc inedit și în același timp să te bucuri de farmecul satelor românești, hai la Ponoarele, Mehedinți și aici Conacu’ Boierului îți va oferi o experiență pe care să o ții minte. Rezervă-ți sejurul direct de la proprietar, fără taxe sau comisioane, AICI.

Poți susține și tu proiectul Holiday with Views dacă dai un share articolului. Pe curând!logo definitiv HwV mic