de la 400 RON
CONTACT PROPRIETAR

Cabana Bucin

Str. Principală, 537242 Bucin, România Vezi pe hartă
Neevaluat din 0 recenzii
0/5
100% din oaspeți recomandă

Descriere

Cabana Bucin este situată într-o zonă pitorească în Munții Gurghiu, la 1276 metri, punctul de maximă altitudine al traseului Gheorghieni – Praid, zona turistică Pasul Bucin, județul Harghita. 
Veche de peste 100 de ani, cabana din Bucin a fost renovată și modernizată complet în anul 2016, iar în 2020 se continuă modernizarea și extinderea acesteia. 

Dacă îți dorești un weekend cu prietenii poți alege: 
CABANA MARE, ea având 7 camere, dintre care 6 dormitoare de 4 persoane și 1 dormitor de 2 persoane. Cabana dispune de un living la etaj, living la parter, cu șemineu, bucătărie utilată , terasă mare. 

Dacă ești un grup mai mic sau dorești un weekend romantic, poți alege una dintre cele 4 CĂSUȚE, ele având un dormitor, un living cu pat extensibil, șemineu, bucătătie utilată, baie, terasă proprie cu masă, scaune și hamac. 

Pe lângă toate acestea oaspeții pot avea acces la o grădină imensă, foișor, loc pentru grătar, ceaun, loc de joacă și parcare privată. 
Terasele au o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar și un ciubăr care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei. 

Cabana Bucin vă așteaptă cu drag! 


Ce poți face în zonă? 

În zona nu veți avea ocazia să vă plictisiți pentru că există numeroase atracții turistice de vizitat sau activități care să vă aducă relaxarea. 

Obiective turistice: Salina Praid (23 km), Casa Fluturilor Praid (23 km), Apele Minerale de la Arcso (30,7 km), Mocănița Sovata (32 km), Lacul Ursu (33 km), Izvorul Mureșului (48,2 km), Muzeul pălăriilor din Crișeni (50,7 km), Lacul Roșu (54 km) sau Cheile Bicazului (57 km). 

Activități: Pârtia Havas Bucin (3,1 km), Pârtiile de schi Bogdan (7,2 km), Hanul Basa (11,6 km), Băile sărate Praid (22,8 km), Centru Welness Praid (24 km), Snowpark Ciumani (35 km) sau Hanul Pescăresc Câmpu Cetății (48,5 km). 


Tarife 

– Cabana Mare are o capacitate maximă de 26 persoane și se închiriază la tariful de 2000 lei/noapte.

– Cele 4 căsuțe au fiecare capacitatea de 4 adulți + 2 copii și se închiriază la tariful de 450 lei/noapte.

– Ciubărul are o capacitate de 8 persoane și este pus la dispoziția turiștilor la tariful de 700 lei/48 ore. Pentru fiecare zi suplimentară se achită 100 lei. 


Date contact

Telefon: 0771 241 638 

Vezi mai multe detalii

Hotel Facilities

Balansoar
Bucatarie utilata
Canapea extensibilă
Ciubar
Foișor
Frigider
Fumatul interzis
Gradina spatioasa
Hamace
Internet – Wifi
Leagăn de interior
Living spatios
Loc de joacă
Locație liniștită
Locatie linistita (nu este recomandata pentru petreceri)
Masă de tenis
Papuci de unică folosință
Parcare pentru oaspeți
Priveliște
Prosoape
Saună
Semineu
Terasă
TV
Zona barbeque
Zonă de dining
Zona de relaxare
Vezi toate

Hotel Theme

Acceptă vouchere de vacanță
În mijlocul naturii
Locatie linistita
Perfect pentru familii
Resort turistic
Un loc romantic
Vacanta de aventura
Vezi toate

Politici

Check In 16:00 pm
Check Out 10:00 am
Politicile unității

Rezervări și anulări

Confirmarea rezervării se poate face doar după plata avansului de 50% din prețul sejurului. Nu se vor aplica penalizări dacă anularea se face cu cel puțin 30 de zile înainte. Dacă anularea se face între 1 și 30 de zile înainte , penalizarea reprezintă contravaloarea avansului. Sejurul minim este de 2 nopți.

Modalitatea de plată

Plata se poate face doar cash sau prin transfer bancar. Unitatea acceptă tichete de vacanță.

Copii și paturi adiționale

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți. Copii cu vârsta de până la 4 ani se cazează gratuit, iar între 4 și 14 ani prețul este de 25 de lei /noapte. Pentru fiecare persoană suplimentară prețul este de 50 lei / noapte.

Animale de companie

Accesul animalelor de companie este interzis. În cazuri excepționale și numai cu acordul conducerii cazarea cu animale se face achitând un tarif suplimentar.

Fumatul

Este interzis fumatul în incinta unității de cazare.

Alte informații

Unitatea folosește energie în mod independent și ecologic, prin panouri solare. Vă rugăm respectuos să ne sprijiniți în demersul de a gestiona economic energia, pentru a nu folosi mai mult decât se produce. Pentru confortul și igiena casei, vă recomandăm să utilizați papucii de casă și să vă scoateți încălțămintea la intrare. Din cauza riscului ridicat de incendiu, lumânările nu sunt permise în cabană.
Vezi toate

Camere/Oferte

Recenzii

Evaluare

0/5
Neevaluat
Bazat pe 0 recenzii

Evaluarea oaspeților

Excelent
0
Foarte bine
0
In medie
0
Sarac
0
Teribil
0

Rezumat

Odihna
0 /5
Locatie
0 /5
Servicii
0 /5
Curatenie
0 /5
Camere
0 /5
0 recenzii la această unitate de cazare - Afișare 1 din 0

Scrie o recenzie

de la 400 RON /noapte

Partener

Cabana Bucin

Partener din 2020

Hoteluri în apropiere