de la 175 RON
CONTACT PROPRIETAR

La Kuburi

Str.Nicolae Bălcescu, nr. 89 Slanic Moldova, Bacau Vezi pe hartă
Neevaluat din 0 recenzii
0/5
100% din oaspeți recomandă

Descriere

12 adulți

6 copii

6 kuburi

6 paturi
4 canapele

6 băi

La Kuburi este un proiect prin care nu se urmărește doar cazarea turiștilor, așa că a fost conceput și dezvoltat pentru a oferi calitate, intimitate, independență și nu în ultimul rând să promoveze ideea de turism responsabil.

De asemenea, prin acest proiect a luat naștere în mijlocul naturii din Slănic Moldova, județul Bacău, un sat de vacanță întins pe o suprafață de 2200 mp, prevăzut cu 6 căsuțe-kuburi, fiecare dintre acestea dotate cu spațiu de dormit, bucătărie utilată, grădină proprie cu suprafețe cuprinse între 100-200 mp , foișor și zonă de grătar.

La casuțele-kub vă puteți pregăti singuri mese ușoare, însa dacă doriți să luați micul dejun și celelalte mese la restaurant, puteți să o faceți la Pensiunea Poiana Verde, aflată la doar 150 metri de complex.
Membrii echipei La Kuburi nu se opresc aici, astfel dacă ți-a plăcut sejurul petrecut la noi și printre gândurile tale este prezent și acela că ți-ai dori să ai și tu o căsuță-kub a ta, te vom ajuta să intri în rețeaua noastră de căsuțe-kuburi.

Totul este mult mai simplu decât te aștepți și poți să devii partener rentakub.com, dacă îndeplinești câteva condiții, pe care le poți vedea aici https://www.rentakub.com/ro/devino-partener.
Așadar, o vacanță în complexul La Kuburi, îți oferă pe lângă o relaxare binemeritată și o oportunitate de business, realizabilă.

Detalii despre tipurile de casute-kuburi:

Kub 19
Cel mai mic dintre kuburile noastre, destinat cuplurilor fără copii, datorită spațiului mai redus. Deși mai mic – 19 mp, dispune și el de baie, bucătărie echipată, terasă , curte cu grătar și foișor. Nu se poate instala pat suplimentar. Pot fi cazați doar membrii aceleiași familii (părinți și copii). Numărul minim de zile ale unei rezervări în perioade normale: 2 nopți.

Kub 35
Așa cum îi spune și numele are 35 de mp, plus o terasă generoasă de 12 mp. Este un mini-apartament luxury, cu dormitor, baie și living cu chicinetă. Kub-ul este proiectat pentru o famile cu 1 copil. Este prevăzut cu un pat generos în dormitor + canapea extensibilă pentru 1 persoană, în living. Într-un kub pot fi cazați doar membrii aceleiași familii (părinți și copii). Numărul minim de zile ale unei rezervări în perioade normale: 2 nopți.

Kub 45
Un adevărat apartament sau poate că e mai bine spus o casă în miniatură,
având o suprafață de 45 mp construiți + terasă. Este prevăzută cu dormitor dotat cu baie, un living generos cu chicinetă. Poate găzdui lejer 4 persoane, fiind ideal pentru familiile cu doi copii. În kub, există un pat generos în dormitor și o canapea pentru 2 persoane în living. Într-un kub pot fi cazați doar membrii aceleiași familii (părinți și copii). Numărul minim de zile ale unei rezervari în perioade normale: 2 nopți.


Ce poți face în zonă?

Dacă te-ai cazat în Slănic Moldova, poți să stai liniștit pentru că te poți bucura atât de natură, cât și de frumusețea unor obiective turistice, printre care amintim Cazinoul din Slănic Moldova, Râul Slănic și Izvoarele Minerale, Cheile Slănicului, Cascada Slănic, Biserica Catolică din Slănic Moldova, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare, Mina Salină Târgu Ocna, Mănăstirea Măgura Ocnei, Valea Uzului și Barajul Valea Uzului sau Parcul din Slănic Moldova.


Tarife

Căsuța-Kub de tip 19

– 175 lei/noapte (în cursul săptămânii)
– 200 lei/noapte (in weekend)

 Căsuța-Kub de tip 35

– 200 lei/noapte (în cursul săptămânii)
– 250 lei/noapte (în weekend)

Căsuța-kub de tip 45

– 250 lei/noapte (în cursul săptămânii)
– 300 lei/noapte (în weekend)

*Căsuțele-kub se închiriază pentru un sejur de minim 2 nopți.


Date de contact

Email: rezervari@lakuburi.ro

Vezi mai multe detalii

Hotel Facilities

Baie proprie în fiecare camera
Bucatarie utilata
Fumatul interzis
Gradina spatioasa
Parcare pentru oaspeți
Zona barbeque

Hotel Theme

În mijlocul naturii
Locatie linistita
Resort turistic
Un loc romantic
Vila moderna

Politici

Check In 14:00 pm
Check Out 11:00 am
Politicile unității

Animale de companie

Este permis accesul cu animale de companie.

Fumatul

Fumatul este permis doar in spatiile exterioare.

Modalitatea de plata

Rezervarile se fac exclusiv online, iar plata nu poate fi facuta in numerar la destinatie. Unitatea de cazare accepta plata cu carduri de vacanta.

Rezervari si anulari

Rezervarea poate fi anulata si banii vor fi returnati integral cu minimum 14 zile inainte de inceperea sejurului. Rezervarea poate fi anulata si 50% din sum ava fi returnata, pentru o anulare efectuata cu minimum 7 zile inainte de inceperea sejurului. Pentru anularile cu mai putin de 7 zile inainte de inceperea sejurului sau pentru neprezentare suma platita va fi integral retinuta. Rezervarile se vor realiza exclusiv online prin plata cu cardul. Dupa efectuarea platii oaspetele va primi o notificare prin email cu confirmarea rezervarii. Ulterior, va fi transmis un alt email cu factura corespunzatore sumei platite.

Paturi suplimentare

Unitatea de cazare nu pune la dispozitie paturi suplimentare.

Alte informatii

Ore de funcționare restaurant: Mic dejun 8.30 – 10.30, Prânz 12:30 – 17:30, Cină 19:00 – 21.30.
Vezi toate

Camere/Oferte

Kub 45


45m2


x1


x4


x2

Kub 35


35m2


x1


x3


x1

Kub 19


19m2


x1


x2


x1

Recenzii

Evaluare

0/5
Neevaluat
Bazat pe 0 recenzii

Evaluarea oaspeților

Excelent
0
Foarte bine
0
In medie
0
Sarac
0
Teribil
0

Rezumat

Odihna
0 /5
Locatie
0 /5
Servicii
0 /5
Curatenie
0 /5
Camere
0 /5
0 recenzii la această unitate de cazare - Afișare 1 din 0

Scrie o recenzie

de la 175 RON /noapte

Partener

La Kuburi

Partener din 2020

Hoteluri în apropiere