de la 475 RON
CONTACT PROPRIETAR

Potcoava Mountain Hideaway

comuna Runcu, sat Runcu, Punct Palanga Chiciura, 137400 Runcu, Dâmbovița Vezi pe hartă
Neevaluat din 0 recenzii
0/5
100% din oaspeți recomandă

Descriere

26 adulți

16 copii

13 camere

21 paturi

13 băi

Potcoava este o poveste de familie, despre dor de orizonturi larg deschise, iarba verde, pădure frematândă, animale blânde, miros de fân abia cosit, de fructe pârguite. Este o afacere de familie care dorește să ofere atât adulților cât și copiilor o cale de reîntoarcere la un ritm de viață mai apropiat de cel al naturii, un spațiu în care agitația și neliniștea să fie înlocuite cu emoție și încredere în sine și în viitor, tehnologia să fie înlocuită cu interacțiunea directă.

Potcoava este un centru ecvestru montan, care îmbină tradiția cu modernitatea. De aceea, conceptul de design include materiale naturale, des întâlnite în arhitectura montană tradițională a zonei: lemn, piatră, fier. Pentru realizarea conceputului am colaborat cu meșteri tradiționali din România, pentru a adăuga o notă de unicitate.

În fiecare an îmbunătățim experiența oaspeților cu elemente noi de funcționalitate și decor, încercând să răspundem solicitărilor și dorințelor exprimate de-a lungul anului.

La Potcoava găsiți cazare în 13 camere duble cu baie proprie, restaurant, bar, zonă de zi, sală de întâlniri și SPA, dimensionate potrivit capacității de cazare. Toate camerele noastre sunt identice ca dimensiuni. Din cele 13 camere, 8 sunt family rooms și au un pat matrimonial de 180 X 200 cm și un pat supraetajat potrivit pentru 2 copii. La momentul rezervării vă rugăm să precizați numărul și vârsta copiilor, pentru a aloca cea mai potrivită cameră pentru dumneavoastră.

Mobilierul este modular, astfel încat putem găzdui și grupuri organizate de până la 26 de persoane. Pentru solicitările de camere twin, paturile sunt separate în paturi individuale cu saltea de 90×200 cm.

Este important de știut că nu veți găsi televizoare în camere. Noi credem că priveliștea de la fereastră, dimpreună cu sunetele pădurii vor constitui un substitut excelent pentru emisiunile TV.

În incinta centrului nostru de echitație aveți posibilitatea să vă inițiați în echitație (adulți si copii) și să practicați cunoștințele acumulate în timpul plimbărilor călare prin pădurile din jurul nostru. Caii sunt din rasa Haflinger, originali din Munții Tirol, sunt cai foarte blânzi și potriviți atât pentru specificul deal munte al zonei. cât și pentru călăreți începători și pentru copii.


Ce poți face în zonă?

Călăritul în scop terapeutic se numește “hipoterapie”. Cu alte cuvinte, “hipoterapia” este totalitatea tehnicilor medicale care folosesc calul pentru a ameliora starea de sănătate fizică sau psihică a unui om.

În cadrul ședințelor de hipoterapie pe care le efectuam la cerere lucrăm cu terapeuți recunoscuți în domeniu. Împreună cu caii noștri aceștia sunt alături de cei care au nevoie de ajutorul hipoterapiei pentru recuperare sau pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

De asemenea, în zonă puteți să admirați peisajele pitorești și să profitați de drumeții care duc către obiective turistice unice, precum Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului sau Crucea Eroilor de pe Dealul lui In.


Tarife

PACHETUL STANDARD DESCOPERĂ

 • 950 de lei/ persoana cazata în cameră dublă
 • 1230 lei/persoana cazare în regim single

Pachetul include:

 • 2 nopti cazare in camera dubla/family
 • pensiune completa pentru 2 zile
 • 1 ora drumetie calare/ adult/sejur
 • 10% reducere din valoarea de receptie a activitatilor de echitatie neincluse in pachet

PACHETUL INIȚIERE ÎN ECHITAȚIE

 • 1420 de lei/persoana cazată în cameră dublă
 • 1700 lei/persoana cazare în regim single

Pachetul cuprinde:

 • 1 cal dedicat pentru 2 ore / zi de lucru in doua zile diferite (cunoastere harnasament, incalecare, timp calare, descalecare)
 • Instructor calificat
 • 2 nopti de cazare (in camera dubla)
 • pensiune completa 2 zile

Alte tarife:

 • 400 de lei/adult cazat în cameră dublă/zi suplimentară
 • 545 leiadult cazare în regim single/zi suplimentară

 Tarife activități de agreement:

 • Echitație-lecții – 150 lei/persoană/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Echitație-plimbare cu însoțitor la sol – 170 lei/persoană/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Echitație-plimbare cu însoțitor călare – 150 lei/persoana/sesiune (Sesiunea durează 1 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 45-50 min)
 • Pachet inițiere 2 h/ zi (lectie + drumetie călare) – 300 lei lei/persoană/pachet (dureaza 2 h și include harnasarea și deharnasarea calului, timpul petrecut efectiv în șa este de 100 de min)

Acces SPA

 • 50 lei/persoană/oră (cu programare la recepție)

Date contact proprietar

Telefon: 0741 600 900

Vezi mai multe detalii

Hotel Facilities

Articole de igienă gratuite
Balcon cu vedere la munte
Bar
Bibliotecă
Camere pentru nefumători
Camere spațioase
Ceaun barbeque
Centru de echitație
Centru Spa
Ciubar
Dresing în cameră
Foc de tabără
Foișor
Frigider
Fumatul interzis
Gradina spatioasa
Halat
Internet – Wifi
Lac
Living spatios
Loc de joacă
Locație liniștită
Manej acoperit
Papuci de unică folosință
Parcare pentru oaspeți
Pat suplimentar
Pătuț copii
Plimbări cu căruța
Poate cel mai frumos apus
Priveliște
Priveliște spre munte
Priveliște spre pădure
Prosoape
Restaurant
Sala de training
Saună
Semineu
Terasă
Zona barbeque
Zonă de dining
Zona de relaxare
Vezi toate

Hotel Theme

Acceptă plata cu carduri de vacanță
Acceptă plata cu vouchere de vacanță
Facilități moderne
În mijlocul naturii
Interzis animalelor de companie
Locatie linistita
Organzare teambuilding
Pensiune cu restaurant
Perfect pentru familii
Plata cash
Plata prin transfer bancar
Vacanta de aventura
Vacanta la tara
Vezi toate

Politici

Check In 15:00 pm
Check Out 11:00 am
Politicile unității

Modalitatea de plata

Plata se poate face cash, prin transfer bancar sau carduri/vouchere de vacanță.

Politica de rezervări

Pentru confirmarea și securizarea rezervării, va fi necesar sa achitați un avans de 50% din valoarea pachetului in cel mult 48 de ore de la confirmarea disponibilității si primirea facturii proforme. Diferența de 50% din valoarea pachetului se poate achita împreună cu orice alt serviciu sau produs neacoperit de pachet la finalul sejurului la Potcoava.

Politica de anulări

Pentru anularea rezervării cu mai mult de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul va fi rambursat, scăzând comisioanele de transfer bancar. În situația în care veți anula rezervarea cu mai puțin de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul este nerambursabil. Excepție fac pachetele de servicii speciale de tip Paste, 1 Mai, Crăciun, An Nou etc, anunțate pe site la secțiunea Oferte/pachete tematice, care au alte condiții speciale de anulare. Avansul nu este rambursabil în caz de no-show sau check-out înainte de data anunțată inițial a sejurului. Dacă intenționați să ajungeți la Potcoava după prima noapte rezervată a sejurului este necesar să ne anunțați cu 7 zile lucrătoare înainte de check-in pentru a evita anularea acesteia sau nerambursarea avansului. Modificarea datelor de rezervare (data check-in sau check-out) se va face in limita camerelor disponibile. Si in acest caz se aplică termenul de 7 zile lucrătoare până la data de început a sejurului. Dacă modificarea datelor este posibilă, dar solicitarea de modificare se transmite cu mai puțin de 7 zile lucrătoare înainte de check-in, avansul plătit inițial nu va fi rambursat, iar solicitarea dumneavoastră va fi considerată o noua solicitare de rezervare, căreia i se vor aplica termenii descriși la începutul acestei politici.

Copii și locuri suplimentare

La această unitate sunt bine veniți copiii de orice vârstă. Pentru cazarea oaspeților suplimentari (adulți) și a copiilor în aceeași cameră cu părinții, se percep tarifele suplimentare.

Animale de companie

Nu sunt permise animalele de companie în incinta unității de cazare.

Fumatul

Nu este permis fumatul in nici unul din spatiile interioare (camere, balcoane, living, restaurant, SPA). Veți găsi câteva zone amenajate pentru fumători afara: la intrare, pe terasele din zona de living si pe terasa restaurantului. Fumatul nu este permis de asemenea in incinta locului de joaca pentru copii, in interiorul grajdului, in zonele de lucru cu caii si in spatiile unde este depozitat fanul pentru cai.

Restaurant

Oaspeții nu au acces la bucătărie, mesele sunt servite în restaurant. La Potcoava pregătim un meniu al zilei pe care ne străduim sa îl adaptam la cerințele oaspeților. Mâncarea este in principal tradițional românească specifica perioadei in care ne vizitați si încercăm sa gătim fără grăsimi si prăjeli. Daca aveți cerințe specifice legate de mâncare (preferințe, diferite regimuri alimentare, alergii) va rugam sa ne spuneți la momentul rezervării. Micul dejun se servește începând cu ora 08:30 Prânzul se servește începând cu ora 13:30 Cina se servește începând cu ora 19:30 Aceste ore pot fi ajustate, la cerere, pentru a lua in calcul programul dumneavoastră cu condiția sa nu afecteze programul celorlalți oaspeți. Este necesar sa ne anunțați la momentul rezervării. IMPORTANT: în incinta Potcoava nu este permis accesul cu băuturi sau alte produse alimentare achiziționate din exterior. Excepție fac alimentele pentru copii sau diferite regimuri alimentare

SPA

Accesul la zona de SPA (sauna, jacuzzi, salina, masaj) se face pe baza unei programări la recepție. In baza acestei programări veți primi de la recepție papuci si halat.
Vezi toate

Camere/Oferte

Recenzii

Evaluare

0/5
Neevaluat
Bazat pe 0 recenzii

Evaluarea oaspeților

Excelent
0
Foarte bine
0
In medie
0
Sarac
0
Teribil
0

Rezumat

Odihna
5 /5
Locatie
5 /5
Servicii
5 /5
Curatenie
5 /5
Camere
5 /5
0 recenzii la această unitate de cazare - Afișare 1 din 0

Scrie o recenzie

de la 475 RON /noapte

Partener

Hoteluri în apropiere

Hanul Leaota

Comuna Runcu, Sat Silistea, str. Principală, nr. 174, 137400, Fieni, Dâmbovița
5/5 Neevaluat1 recenzie
de la 800 RON/noapte

La Cabana Bunoiu, o cazare inedita in mijlocul naturii

DC 134, Brebu, Fieni, Dâmbovița, România
5/5 Neevaluat5 reviews
de la 750 RON/noapte

Crăița Merelor “The PLACE”

Str. Principală 22, Aninoșani, județul Dâmbovița, Romania
0/5 Neevaluat0 recenzii
de la 400 RON/noapte

Boarder’s Cottage

Strada Gheorghe Doja, Sinaia, Romania
0/5 Neevaluat0 recenzii
de la 1.300 RON/noapte